І ще є прислівя: краще з розумним загубити, ніж з дурним знайти. Це стосується і сімї.
Так, справді. Навіщо створювати сім"ю з людиною, яку ти вважаєш дурною? Це ж відповідальний крок, а не засвербіло - пішли почухаємось.(я про спинку
). А раз одружився - то неси свій хрест свідомо - ти ж клявся перед Богом бути "терпеливим і вірним і в біді і в радості поки смерть не розлучить вас". Ти ж знаєш, що кохана людина "дурна", знаєш, що від неї очікувати чи не очікувати. І відповідаєш за СВОЇ вчинки і вибір, тому і знаєш наперед, що лежатиме на твоїх плечах (а також на грудях і руках). Як казав один відомий пілот - "мы в ответе за тех, кого приручили".
Питання до сонечко я:
Можливо я трохи за-старий, але хто такі - міражі і озлоблені сурогати?
Я ж у наступному реченні пояснила - гуляючі і вічно не задоволені. Ну, добре, розпишу докладніше. Міражі - ті, хто "ХОЧУТЬ" дітей і хорошу дружину, але все, що вони для цього роблять - красиво говорять і у відповідальну мить допомагають тим, що не заважають - тобто, просто зникають (щоб бути добрим і не сердити дружину. А то ще не дай Бог буде чимось незадоволена). "Я поки що погуляю(по барам чи бабам), а ти тут поклопочись сама, ти ж у мене розумна і трудяга." А озлоблені -це ті, які не можуть пробачити собі за свій вибір чи власні ляпи і зривають зло на ближніх, при чому так методично, що це вже стає нормою спілкування з рідними (а для нього конкретно - чужими).
Відповідь від: 20 Січня 2012, 08:39:56
Ой, як цікаво глянути на дружину ДДК