особисто мене вбиває шо та мама яка якось 9років перебула в школі і училищі-не вміє правильно написати слово спорДзал.що вона дитину навчить?
Вона навчить любити не за щось, а просто так щиро і віддано, навчить відповідальності, навчить доброчесності, навчить давати життя, а не забирати його, навчить турбуватися і уміти прощати, ...
Вибачте, але освіта тут не найвизначніша риса. А правильно писати і чиати у книзі навчить дитя школа та інші навчальні заклади. А от навчити дитинку, яка ростиме у любові і турботі, читати між строчок такій мамі підкаже серце. Головне, щоб та малоосвідчена дівчина-мама любила свою дитинку і була відповідальною за нове життя.
А я-то всю жизнь думаю, что любят не за то, что кто-то худенький
Звичайно, що не за щось (хоча бувають і такі кадри, які спокушуються на бюст 90-60-90 чи на сексуальність партнерки і вважають це коханням). Але мати стройну фігуру хочеться не для того, щоб тебе любили. Хоча кохання тут також відіграє свою роль - адже для коханого хочеться робити і давати саме найкраще (бо він\вона для нас найкращі, найрідніші, найдорожчі). А тут така неестетична фігура
. Ну хіба він на таку заслуговує?
А я? Я також сама кохана і доогоцінна -і також хочу бути без лишнього сальця. Ще благо, що не зважаючи на ті лишні 23кг об"єм не надто постраждав
.