то каша розсипата, а має бути розвариста, то картопля присмажена не з того боку
-може так казав аби говорити.як кажуть(э така фраза)-було б за шо-взагалы б вбив.э просто такы вугнаві люди.от як мый брат.аби бурчати. а може аби не мовчати. іноді це стимул бути кращим.а іноді замахує до чортиків.звісно шлях до серця через шлунок.а може йому подобалось в ліжку-тому й не кинув
то таке..
тут вже пішло таке розбирання психології що аж до чортиків
ДДК: Александр мав на увазі що як людина ставиться до тебе-так ти й реагуватимеш на людину.в тому й полягає вчинок.якшо людина срання приносить каву в ліжку-то зважаючи на те він потім сміття винесе чи подумає перед тим як сказати щось криве.от і ставлення.як приклад
стосовно дурості:
якшо людина нервує ра-пораз-це дратує.
звісно як любиш-не зважаєш.але психологія стверджує що кілька етапів випробування..там на 7му році..30му наприклад...-коли туман розсіюється й починаєш бачити козла а не людину.
кажуть що любов живе вроді 7 років.потім перед людьми постає питання або розбігатись або жити по звичці далі.кожен ж любить по-своєму.для когось любов-це звчика.для когось підносити до небес.а для когось не вбити й не бити
.для когось-душа в душу.
памятаю моя братова щикала
ги-ги тай гиги..-їїтішило.брат каже йди попий води.тобто хватить вже.а воно далі гиги та й гиги.тупе.
я їй сказав якось..яка я не є спокійна врівноважена людина..-якби в мене була така жінка-ти б літала від стіни до стіни.вгадайте яка була реакція?(то було сказане після того як вона віддувалась на дитині після сварки з братом.дитина не винна.не виновата що мама дурнувата).що їй клемить коли не по її)
в мене склалось враження що іноді треба вдавати дурника пробачити що вона має хитрувати.тобто бути мудрішою за тебе
де рівність?
Відповідь від: 2012-01-21, 01:20:36
є безліч розлучених, самотніх, розчарованих...
-дуже багато.одиноких і всяких.і багато з них мовчики сидить шукає щисті в соцмережах.
Відповідь від: 2012-01-21, 01:27:16
А чому саме дружину ДДК?
-за його судження.багато хто знає один одногоо вже в лице й вживу.а тут ДДК з судженням-розсудливістю.
думаю що або психолог або свідок Єгови
просто людині цікаво глянути на обраницю людини яка вміє розсуждати що й до чого.чи він її так вчить життю.чи вона тендітна й тиха(мабуть).а він в окулярах молодий як наш Ромішкін (схожий).так фото в студію!(в розділі фотки форумчан)
ЩОсь мені видається нечастим розгрібання чоловіками всяких понять хто кого нащо і як.