Ото, вже розписались
на мою думку що до того щоб жінка працювала чи ні.
Якщо жінка не працює, і це влаштовує і жінку і чоловіка і вистачає фінансів, то чому б і ні. Хоча якщо є і фінанси і жінка все встигає і з дітками і з домом, і хоче працювати то будь ласка, головне щоб отримувала задоволення і прибуток.Хоча у нас така держава що більшість жінок працює щоб заробити на життя, а не в задоволення.
Головне щоб в сімї була злагода і затишок, і щоб влаштовувало все як чоловіка так і жінку.
А ще десь читала що жінка, не домогосподарка, а "менеджерхаузен".(сходити на базар, наварити їсти, прибрати вдомі, попрати, попрасувати, виховати дітей, це та ж робота, ще й цілодобова і без вихідних
)
То правда чоловік заробляє, а жінка витрачає, але треба вміти ще витрачати з розумом, і розділити так гроші щоб вистачало на все на їжу, одяг, ліки, домашні речі, відпочинок, хоча в нашій державі грошей не вистачає
Я працювала зразу після закінчення школи, і мені подобалась моя робота, за гроші не кажу, бо то все мало
, але зараз сиджу вдома з малятком, то як буде можливість то буду поєднувати роботу і виховання сина. Головне щоб при цьому всім було добре.