якби ми не були таими херовими і не ставились один до одного як до ворога то сталін ніякий голодомор не замутив би
От цього я аж ніяк не зрозумів.
То так виходить, що Сталін знав, що у нього вийде мутка з голодомором, бо бачив які українці не згуртовані і хєрові?
Та я тут вже не перший тиждень б'юся, аби відродити національну свідомість, а ти береш і виправдовуєш Сталіна.
Голодомор був не через, а для. Він був не через низьку національну свідомість, а для того аби її знищити, знищивши носіїв цієї свідомості. Неможливо жити у квітучій країні, коли кожен сам себе і собі подібних співвітчизників обливає лайном!
Не є ми гірші за інших! просто ми зараз у стані "опущених". Нас "опустили", а ми бігаємо і всім про то розказуємо, тішимося з того. Сидимо без штанів і заявляємо, що не будемо їх купувати, бо одягання штанів приведе до того що ми станемо манірними модниками і перестанемо поважати оточуючих.
Та ніхто не мітингує і не агітує, ніхто не закликає когось бити чи виганяти, а лише закликає любити свою Батьківщину і свій безталанний народ. А якщо для багатьох людей це називається націоналізмом, то поясни де тут злочин? Ніхто наразі на форумі не написав: "Я не визнаю патріотизму, бо це мені нагадує союз".
І далі до Доктора.
Де тут йдеться про спільного ворога???
Чому постійно треба лякати якимись страшними сценаріями?