У нас на жаль чи на щастя най заполітезованіше суспільство. Але слава Богу у нашого народу є самородки, які по свіжих слідах наших політиків увіковічують їх поступки в історії через анікдоти.
Народ, який вміє сміятись і висміювати має шанс відбутись нацією.
P.S. Просив би модераторів залишити цю тему у темі"Політика"
Відповідь від: 07 Квітня 2010, 20:07:03
ак вот. Собираются 3 мамы – мама Януковича, мама Ющенко и мама Тимошенко – и делятся впечатлениями, какие у них дети были. Вот, мама Ющенко говорит: «Мой мальчик был такой замечательный. Вот, утром уходит на улицу, бегает, чего-то там, сорванец, все со своими пчелами что-то играет. Приходит вечером грязный весь, чумазый, но ручки чистые». Мама Януковича говорит: «А мой все время был очень хозяйственным. Вот, уходит из дома, возвращается через какое-то время – то шапку пыжиковую принесет, то шубку. Все домой, все домой». Мама Тимошенко говорит: «Да-а. А моя... Уходит из дому, день нет ее, два нет ее, три нет ее. Возвращается, становится на стул и бреше, и бреше».
Відповідь від: 07 Квітня 2010, 20:07:21
Янукович дзвонить Левочкину:
- Слухай, це що за кіпа паперу у мене на столі – я вже другу годину підписую «Зауважень не маю», «Зауважень не маю»?
- Віктор Федорович, це ж пасхальні відкритки «Христос Воскрес»!
Відповідь від: 07 Квітня 2010, 20:11:19
Як Тимошенко прокоментувла перехід свого найближчого соратника Портнова до Януковича?
-Та ніяк, тільки приказала посилити нагляд за Турчиновим.
Відповідь від: 07 Квітня 2010, 20:13:42
Тимошенко нагадала про себе - поздоровила працівників житлово-комунального господарства з професійним святом..
-Вона б набрала ще більше балів, якби б одночасно виразила співчуття мешканцям.