Молиться жінка в церкві:Боже дай мені 4 тисячі гривень. дуже прошу,(довго молиться,б"є поклони)... Позаду неї молиться Янукович, (про своє). Жінка просить і просить, голосно просить, Янеку мішає. Тут він починає шукати по кишенях гроші, нашкріб 3 тисячі гривень і дає жінці.Вона перерахувала гроші - не вистачає, та й звертається до Господа: Боже! Ну ти теж знав ким передати!
--
Нестор Шуфрич заявив, що називаючи Богословську кобилою, він мав на увазі не її стать, а працьовитість....
---
Основні вимоги до кандидатів на пост президента України на виборах 2010 року (проект Партії Регіонів):
Вік - після 50;
Посада - проффесор;
Судимість - не менше двох ходок в зону;
Захоплення - колекціонування головних уборів.
--
Підвищення Кабміном акцизів на спиртне, мало катастрофічні наслідки - електорат почав дивитися на те, що відбувається тверезими очима!
Відповідь від: 28 Червня 2010, 17:31:20
Росіянин запитує галичанина:
- Скажите, а как лучше всего попасть в россійскоє консульство во Львовє?
- Та, бігме, думаю, що з гранатомета...
---
- А чому це зарплата мера Києва більша від зарплати Прем"єра України?
- Працює краще.
- А звідки це видно?
- Так в Київ всі їдуть, а з України - всі тікають...
---
- Только что передали официальное сообщение: Обаму в Москве встретил Президент медведев...
Оказывается у медведев есть свой Президент.
---
До 9 травня Юрій Луценко отримав безліч вдячних телеграм від ветеранських організацій України, Росії і Білорусії. Жоден політик цих країн не зміг так ефективно нагадати Німеччині про Велику Перемогу 1945 року!
--
Відповідь від: 28 Червня 2010, 17:38:46
І ще один анекдот від Сонечка :
Прокидається зранку Янукович, відчиняє вікно, а сонечко йому говорить:"Здравствуйте,Виктор Федорович, доброе утро, как спалось, приятно провести день". Приходить увечері з роботи, а сонечко йому говорить:"Шляк би тебе трафив, курвий сину, а же би ти до раня не дожив..." Янек питає:"Что случилось, солнышко?"А воно йому відповідає:"Утром я на востоке было, а зара я у Львові!!!"