Йой хочу похвалитись, хоч моя перемога для більшості форумчан і неважлива,
але,але, але таке задоволення отримує механік який запускає в роботу ретро автомобіль. Якось мені попався ноутбук хех 2004 року випуску целеромом м з оригінальним 40 гіговим вінчестером і памятю 256 мб. років 4 тому був підсилений ще 256 мб памяттю але везти вікна хп, вісту відмовлявся,
ну як віз але так що шляк трафляв.
І туво після років проведених у шафі був витягнутий на білий світ і поставлений на колеса. Не зразу, не зразу 2 дни, сидіння в нетах 6 ніксових операційок ,червоні очи але фіра їде!!!!!! і як їде.
На старій бідолашці
Gericom Bellagio 1340 стоїть модерний Bodhi Linux з ядром 4.1.0 . Боже , я думав що піддамся на тортури -викидай то вже на сміття ,ніц з того небуде,
ясно що гри він не потєгне, крім мін,картів і ще gweleda, з браузерів стоять по замовчуванні хроміум і мідорі лисицю можна довстановити. з ютубоm де співає дзідзо проц загружений на 70% і робоча памїть 29єден МВ , де ще таке є? Кому цікаво
http://www.bodhilinux.com/ ,опробувані xubuntu12 без PAE і з РАЕ, puppy linux, peppermint linux, zorin ,Ubuntu Lite ,усі на основі дебіан убунту.
хто молодець я молодець