Тут реально можна зарадити проявам хамства і неввічливості зі сторони торговціф. Про терези згідний, сам бачив як на продавчинь гаркає директорка. Просто там дійсно працюють люди невибагливі в зарплаті, тому і такий природний добір
. Коли мені хамлять, питаю які книги читали по маркетингу
. А реально можна друкувати наліпки на тему "антисанітарія", або "рагульський заклад". Нагадало Італію, де на дверях крамничок є наліпки "Тут немає мафії". Просто власники магазинів не знають що щось не так. Я реально сьогодні шукав контакти усіх хлібопекарень Калущини, щоб написади листи на тему неякісної продукції. Йдеться про специфічний запах буханця, коли його їси. Мені вже багато разів таке траплялось - смак одеколону чи парфумів. Питав знайомих, сусідів - дійсно таке і їм зустрічається. Подейкують, просто якась "пані " дає хліб надезодорованими руками
. Моя думка, просто пекарі використовують звичайну "галу" замість дорогих (без запаху!!) МЗ. Не пакований хліб звісно смачніший, але це не дає права псувати український продукт! Думаю, слід надіслати відкриті листи усім пекарням, щоб розібрались з "босотою" у своїх кадрах. Хоч підприємців вже задовбали часті перевірки податкової, тому вважаю то неефективним, має бути народний контроль без хабарів. Хто має мейли пекарень Калущини, прошу ділитись, листи буду писати особисто.
Якось заходив на центральну пошту і був в шоці
продуктова вітрина з олією, консервами, крекерами і т.д. Оце креативщики там працюють. Совдепія "отдихає". Будете там, сфотайте, буде на згадку.