Різне > Віра, релігія, філософія, світогляд

Чи може людина бути незалежною від Творця?

<< < (17/44) > >>

newroman:
Добре,хто докаже, що Бога нема !

 Може дж.влад ?

DVania:
Та звичайно енергія.але бог є дух це ж також енергія.ми ж саму теле чи радіо хвилю не бачимо але можемо через приймач почути.так і бога ми не бачимо але бачимо створене ним.на рахунок хаосу.попробуйте розібрати свій комп.покидайте деталі в якусь бочку і потрясіть може хаос поможе скласти все знову;-) без бога все залишилось би в хаотичному стані.і раджу не сприймати нечистого так іронічно це також дуже потужна істота яка власне і хоче щоби його так сприймали.

Juli:


--- Цитата: Рекрут від 16 Грудня 2007, 03:16:34 ---Юрко твоє порівняння супер!  а,що до того чи може людина бути вільною від Творця? може таку людину називають "божевільною".
--- Кінець цитати ---

 :-D :-D =)) =)) =)) Добре підмічено!!! +1

Juli:


--- Цитата: dj vlad від 10 Червня 2008, 13:58:27 ---и засуджуэте гомосексуал1зм-люди в1дкрийте оч1 це не якась похоть чи нав1ть не хвороба...це природа а вашими словами бог такими робить таких людей ъх не можливо зробити 1ншими х1ба вбити...содом 1 гомора де якраз у б1бл1ъ засуджуэться гомосексуал1зм та розпуста бог караэ тих людей 1 тут же в1н ъх такими робить як було написано вище для кожного бог вир1шуэ його дорогу та життя-ось вам 1 противор1ччя в б1бл1ъ...
--- Кінець цитати ---

Хлопче, ти помиляєшся!!! Бог не створював чоловіка гомосексуалістом! Це не приррода чоловіка!!! Чоловіки не народжуються гомосексуалістами, вони ними стають, піддаючись впливу різних факторів. Гомосексуалізм - це наслідок дошлюбних стосунків та сексуальної пожадливості.
Гомосексуалізм - це повстання проти природи!!! Це явище, яке може знищити людство! Бог не може цього допустити, тому, щоб ця загроза не розповсюджувалася, Бог знищив Содом і Гомору. Він знав серця цих людей, що вони жорстокі і не захочуть покаятися. Але таке місто, як Ніневія, хоч було грішне, але Бог знав, що серця цих людей можуть відкинути гріх і тому послав до них пророка Йова. Все місто покаялося!!! Бог хоче рятувати людей завжди і робить все можливе для цього.



--- Цитата: dj vlad від 10 Червня 2008, 13:58:27 ---дореч1 як атеъст 1 запеклий матер1ал1ст якби я був богом н1 точн1ше як би мен1 таку силу як ви йому приписуэте в першу чергу яб припинив ц1 ворожнеч1 на земл1 та р1зн1 в1йни....
--- Кінець цитати ---

Біблія пише: "Иоан.10:34 Иисус отвечал им: не написано ли в законе вашем: Я сказал: вы боги?"  Давай! Вперед!!!

Juli:

--- Цитата: dj vlad від 09 Червня 2008, 08:51:16 ---на життэвому досв1д1 переконався нав1ть 1слам набагато правильн1ша рел1г1я чим християнство...
--- Кінець цитати ---


--- Цитата: dj vlad від 09 Червня 2008, 08:51:16 ---здаэть в сам1й б1бл1ъ написано що т1льки один...чому ну чомуж господь не обэднаэ нев1рних людей в одне ц1ле...чому вс1 параф1ъ св1ту не стануть одн1эю ц1лою????
--- Кінець цитати ---


--- Цитата: dj vlad від 10 Червня 2008, 13:58:27 ---коран б1бл1ю не сасуджуэ а всьо навсього написно-бог э один простот в нього багато 1мен-1 якраз мусульмани не  починали н1 зким воювати вони просто в1дпов1дають вм християнам взаэмн1стю...вивчайте 1стор1ю про виникнення 1зраълю тепер1шнього зрозум1эте чому мусульмани так люблять эвреъв та християнство
--- Кінець цитати ---

1) Поїдь у Саудівську Аравію з Біблією в руках, тоді на життєвому досвіді переконаєшся як сильно люблять християн мусульмани!!!
2) Бог не об`єднує всі церкви у одну "парафію", бо, по-перше, Він не деспот і не має бажання насильно керувати людьми, Він люблючий Батько, який хоче мати здорові стосунки з своїми дітьми, засновані на любові і взаєморозумінні. По-друге, церква, як організація, не є метою Бога. Церква - це засіб розповсюдження Царства Божого на землі, через який всі можуть навчитися спілкуватися і будувати стосунки з Отцем Небесним!
3) Коли ти говориш, що зупинив би всі війни, в мене виникає питання: Ти вже думав які б методи ти для цього застосував, бо жоден з великих вождів не зміг цього зробити без Бога?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Перейти до повної версії