Різне > Віра, релігія, філософія, світогляд

Чи може людина бути незалежною від Творця?

<< < (2/44) > >>

dj vlad:

--- Цитата: Svit від 30 Листопада 2007, 17:15:16 ---
--- Цитата: dj vlad від 30 Листопада 2007, 14:29:45 ---а хто такий творець???чуму він тільки на устах і в писмі а не наяву...чому його немає коли він комусь потрібен...чому людей рятують люди а не щось вище...просто яб своє творіння захищав усіма способами...

--- Кінець цитати ---
Творець 1 захищае,1 п1клуеться.А ще В1н знаходиться з нами,просто бачити не вс1 можуть

--- Кінець цитати ---
може не бачать тому, що не має?????....

Svit:
Ну а як же ж тод1 з тими,як1 бачать.А ще Бог говорить до людей,просто Його треба шукати 1 в1дкрити Йому серце

dj vlad:

--- Цитата: Svit від 30 Листопада 2007, 17:39:03 ---Ну а як же ж тод1 з тими,як1 бачать.А ще Бог говорить до людей,просто Його треба шукати 1 в1дкрити Йому серце

--- Кінець цитати ---
вони насправді нікого не чують і не бачуть...тільки вдають,щоб запудрити вам голову...з таким успіхо можна казати шо люди які пребувають у психдиспансерах теж бачуть і чують...але не бога і бог від них відвернувся

newroman:

--- Цитувати (вибране) ---а хто такий творець???чуму він тільки на устах і в писмі а не наяву...чому його немає коли він комусь потрібен...чому людей рятують люди а не щось вище...просто яб своє творіння захищав усіма способами...
--- Кінець цитати ---
Весь світ тримається на милості Божій, і як би Бог не опікувався світом, то світ би давно загинув.
Людина створена як вінець всього творіння. Людина є царем в цьому матеріальному світі. Світ створений для людини, як середовище в якому людина живе і творить. Бог піклується про все живе і про людину. Через цей світ Бог допомагає людині: через інших людей, предмети, обставини і.т.д. Бог піклуєсться про все і про всіх, таке піклування ще називається промислом Божим, а Бога - Промислителем.
Людина через свою гріховність відпала від Бога і вже не може напряму з ним спілкуватись. І більшість негативних речей, які стаються з людьми стаються через їх гріховність. Бог це допускає, щоб навернути люднину, протверезити її.

romawka:

--- Цитата: newroman від 30 Листопада 2007, 19:47:35 ---Весь світ тримається на милості Божій, і як би Бог не опікувався світом, то світ би давно загинув.
Людина створена як вінець всього творіння. Людина є царем в цьому матеріальному світі. Світ створений для людини, як середовище в якому людина живе і творить. Бог піклується про все живе і про людину. Через цей світ Бог допомагає людині: через інших людей, предмети, обставини і.т.д. Бог піклуєсться про все і про всіх, таке піклування ще називається промислом Божим, а Бога - Промислителем.
Людина через свою гріховність відпала від Бога і вже не може напряму з ним спілкуватись. І більшість негативних речей, які стаються з людьми стаються через їх гріховність. Бог це допускає, щоб навернути люднину, протверезити її.

--- Кінець цитати ---

а чи не можна пропустити, шо боги просто відвернулися від людей? от як ви граєте якусь компютерну забавку-стратегію, а потім вам надоїдає, і ви її кидаєте. встаєте, і виходите з кімнати, не натиснувши на паузу. і місто собі живе своїм життям. але без творця.

чому ви такі впевнені, шо розумієте його? чи не є це святотатством? якшо він настільки вищий від людини, то чому ви так впевнені, шо знаєте його помисли? шо знаєте його в принципі????

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Перейти до повної версії