Різне > Віра, релігія, філософія, світогляд

Чи може людина бути незалежною від Творця?

<< < (3/44) > >>

newroman:
Ми знаємо про Бога тільки те, що Він сам нам відкрив про Себе у Святому Письму, яке ще називається Богоодкровене. І базуючись тільки на одкровенні Бога людині і вченні Церкви ми можемо щось твердити про Нього.
 Я забавка-статегія це плід нашої гріховної фантазії. Cвіт би давно загинувая, як би Бог так ставився до нього.

romawka:

--- Цитата: newroman від 30 Листопада 2007, 20:43:37 ---Ми знаємо про Бога тільки те, що Він сам нам відкрив про Себе у Святому Письму, яке ще називається Богоодкровене. І базуючись тільки на одкровенні Бога людині і вченні Церкви ми можемо щось твердити про Нього.
 Я забавка-статегія це плід нашої гріховної фантазії. Cвіт би давно загинувая, як би Бог так ставився до нього.

--- Кінець цитати ---

им...багато хто, розказуючи своїм дітям про себе, намагається не згадувати про свої вади. тим більше, шо записували-то звичайні люди.
а на рахунок "загнувся"...так багато віруючих кажуть, шо ми котимся в тартарари, шо ваші слова звучать дивно.

newroman:

--- Цитувати (вибране) ---им...багато хто, розказуючи своїм дітям про себе, намагається не згадувати про свої вади. тим більше, шо записували-то звичайні люди.
--- Кінець цитати ---

Бог є досконалість ! для вас воно може і не так, тому спорити нема сенсу.
Все Писання називається Богодухновенне, бо писалося людьми натхенними Духом Святим.

--- Цитувати (вибране) ---а на рахунок "загнувся"...так багато віруючих кажуть, шо ми котимся в тартарари, шо ваші слова звучать дивно.
--- Кінець цитати ---
А що ви хотіли, щоб люди творили беззаконня і гріх, а Бог їх за це не наказуав. Вірніше не Бог, бо ВІн є Любов.
Люди самі себе наказали, відкинувши Бога і надали перевагу земним ідеалам.
Бог дав людям свобідну волю, і ніколи не іде проти цього правила, а завжди допомагає зробити людині правильний вибір, якщо сама людина прислухається до голосу своєї совісті.

romawka:

--- Цитата: newroman від 30 Листопада 2007, 21:40:14 --- для вас воно може і не так, тому спорити нема сенсу.

--- Кінець цитати ---

+1

newroman:
все одно ваша душа християнка ;)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Перейти до повної версії