Та віруючий не повинен КОМУСЬ доказувати свою віру. Віра - це добровільне в тому то і суть.
та ні . звідки же інші люди можуть знати що то не типовий пройдоха "християнин" , а дійсно вєрующий ? а то під понти " ущімляють вєрующих" запишуться якісь пройдисвіти і почнуть понти гоняти . тому треба дійсно бути впевненим , що то є вєрующий і згідно закону чату чи ще когось ніззя ніколи його ображати . тому це принципово не може бути "типу для себе і добровільно" . якщо ви прибігли в міліцію і кажете що ви майкл джексон чи сікора чи насалик і у вас вкрали 10 мільонів то цілком природньо , що мєнти запитають ваші документи . тут теж можна вимагати аналогічно . а то я можу сказати , що я є самий головний вєрующяк і давайте раком до києва у лавру повзіть
Відповідь від: 12 Лютого 2014, 01:09:33
Говорячи про стан "раба Божого" малось на увазі стан смирення духу (а не фізіологічний стан) і звільнення цього духу від матеріальних залежностей в користь духовного.
та що ви кажете . даю цікаве посилання , ЯКЕ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧУТИ 100500 РАЗ В БУДЬ-ЯКІЙ ЦЕРКВІ
Послание к Ефесянам, Глава 6, стихи 5-9
Рабы, повинуйтесь господам своим по плоти со страхом и трепетом, в простоте сердца вашего, как Христу,
6 не с видимою только услужливостью, как человекоугодники, но как рабы Христовы, исполняя волю Божию от души,
7 служа с усердием, как Господу, а не как человекам,
8 зная, что каждый получит от Господа по мере добра, которое он сделал, раб ли, или свободный.
9 И вы, господа, поступайте с ними так же, умеряя строгость, зная, что и над вами самими и над ними есть на небесах Господь, у Которого нет лицеприятия.
а яким макаром можна цю фразу зрозуміти
Книга пророка Исаии, Глава 44, стихи 1-5
1 А ныне слушай, Иаков, раб Мой, и Израиль, которого Я избрал.
2 Так говорит Господь, создавший тебя и образовавший тебя, помогающий тебе от утробы матерней: не бойся, раб Мой, Иаков, и возлюбленный [Израиль], которого Я избрал;
тобто уже усмирєніє духа іде не від єврєя , а типу від чувака на небі ? шо за гон посеред танцю ?
а звідки взялась
Евангелие от Луки, Глава 17, стихи 7-10
7 ПРИТЧА О РАБЕ, ВОЗВРАЩАЮЩЕМСЯ С ПОЛЯ
може все таки пора зрозуміти , що рабство в ті часи було нормою життя , а попіки і їм подібні балахонщики просто тупо розводять сучасних лохів по поняттям тисячолітньої давності ?
не хочу виглядати як незрозуміло що ,але може відкрийте пєрвоісточнік і знайдіть ще більше подібних цицат самостійно ?
Відповідь від: 12 Лютого 2014, 01:24:22
Я б порівняла це з коханням. Закоханий не буде просити вас доказувати комусь ваше кохання до певної жінки
кохання приходить і уходить , а кушать хочецца всігда . ви вибрали не той приклад . боюсь , що навіть "вєрующі" вас заклюють . бо любов - зла , полюбиш і козла .