Різне > Віра, релігія, філософія, світогляд

Про віру

<< < (98/303) > >>

newroman:

--- Цитата: bornslippy від 19 Липня 2011, 06:41:38 ---відмінно. отже якщо вірили в Бога то для чого придумали християнство?
--- Кінець цитати ---
  Коли перші люди вчинили гріх, Бог сказав їм, що прийде у світ Спаситель, Який переможе гріх, спасе людей від вічної смерті і поверне їх до любові, до вічного життя – до блаженства.
  Увесь період від створення світу до пришестя Спасителя на землю називається Старим (Ветхим) Завітом, тобто давнім договором, угодою Бога з людьми, за якою Бог підготував людей до прийняття обіцяного Спасителя. Люди мусили пам`ятати обіцянку (обітницю) Божу, вірувати й чекати на пришестя Христа.
  Виконання цієї обіцянки – пришестя на землю Спасителя, єдиносущного Сина Божого, Господа нашого Ісуса Христа, називається Новим Завітом, оскільки Ісус Христос, з`явившись на землю, подолав гріх і смерть, уклав з людьми новий союз чи угоду, за якою усі знову можуть досягти втраченого блаженства – вічного життя з Богом через засновану Ним на землі святу Церкву.

Вам достатньо почитати книжки     :)

bornslippy:

--- Цитата: newroman від 19 Липня 2011, 21:00:02 ---Увесь період від створення світу до пришестя Спасителя на землю називається Старим (Ветхим) Завітом, тобто давнім договором, угодою Бога з людьми, за якою Бог підготував людей до прийняття обіцяного Спасителя. Люди мусили пам`ятати обіцянку (обітницю) Божу, вірувати й чекати на пришестя Христа.
--- Кінець цитати ---
ви неуважні. написаний не для усіх людей а для окремої нації. це раз по друге старий завіт містить багато історичних подій. а от новий завіт написаний для того щоб.... ну про цеи я вже вам казав. зрештою спаситель не виконав свого призначення. мабуть придумають супер новий завіт або підкорегують новий старий завіт.
--- Цитата: newroman від 19 Липня 2011, 21:00:02 ---Вам достатньо почитати книжки
--- Кінець цитати ---
отож почитайте не тільки теологічну літературу. є багато наукових свідченнь котрі заперечують новий завіт. тобто хоистиянство.

newroman:

--- Цитата: bornslippy від 19 Липня 2011, 21:27:53 ---отож почитайте не тільки теологічну літературу. є багато наукових свідченнь котрі заперечують новий завіт. тобто хоистиянство.
--- Кінець цитати ---
 заперечити Христа та християнство безглуздо і неможливо, оскільки багато історичних подій і фактів і людей артефактів свідчать зовсім інше. Христос історична постать описана у працях багатьох відомих постатей.

--- Цитувати (вибране) ---новий завіт написаний для того щоб.... ну про цеи я вже вам казав
--- Кінець цитати ---
ну ви так гадаєте то ваше право так думати. Напевни ви це зрозуміли прочитавши Новий Завіт. Цікаво де ви там знайшли таку думку. Може підкажете ?

--- Цитувати (вибране) ---спаситель не виконав свого призначення
--- Кінець цитати ---
звідки ви це взяли ?

yaro my:

--- Цитата: newroman від 19 Липня 2011, 22:11:16 ---Христос історична постать описана у працях багатьох відомих постатей
--- Кінець цитати ---
Не перебільшуйте, або якщо так заявляєте, то предоставте перелік тих свідоцтв, написаних реальними істориками тої епохи.
А по правді кажучи, ви знаєте зовсім не реальну історичну особу, а лише персонажа книжки "Новий Заповіт". І не забувайте, що в газетах і на парканах теж усяке пишуть, та чи варто у все вірити?
 Треба розуміти, що реальна історична особа може відрізнятись від того образу, який потім описали "пейсатєлі" в Писаніях.
 Остап Бендер - літературний персонаж, мав реального прототипа, який дуже відрізнявся від того, якого ми знаємо з творів Ільфа і Петрова.
 Ще приклад: Шерлок Холмс - існував лише на сторінках творів Конан Дойля, але людям так хочеться вірити в його реальність, що навіть створили музей в Лондоні на Бейкер стріт, де ніби-то він жив.
  Том Сойєр і Гекльбері Фінн - теж лише персонажі Марка Твена. До речі, ось кілька його висловів по темі:
--- Цитувати (вибране) ---"Когда читаешь Библию, больше удивляешься неосведомленности Бога, нежели его всеведению".
"Человек был создан в последний день творения, когда Бог уже утомился".
"Одно из доказательств бессмертия души то, что миллионы людей верили в это; те же миллионы верили, что земля плоская".
«Был лишь один христианин; Его схватили и поскорее распяли».
--- Кінець цитати ---
Якщо Вас ще не розіп"яли, значить Ви поки що не християнин.

bornslippy:

--- Цитата: newroman від 19 Липня 2011, 22:11:16 ---Христос історична постать описана у працях багатьох відомих постатей.
--- Кінець цитати ---
100 відсотків історична а не божественна.
--- Цитата: newroman від 19 Липня 2011, 22:11:16 ---ну ви так гадаєте то ваше право так думати. Напевни ви це зрозуміли прочитавши Новий Завіт. Цікаво де ви там знайшли таку думку. Може підкажете ?
--- Кінець цитати ---
я вам про це пишу вже кілька сторінок. та найголовніше не розумію для чого людям був новий завіт якщо вони вірили в Бога  і мали старий завіт.?
--- Цитата: newroman від 19 Липня 2011, 22:11:16 ---звідки ви це взяли ?
--- Кінець цитати ---
а хіба збулося те що ви писали?

--- Цитата: newroman від 19 Липня 2011, 21:00:02 ---Виконання цієї обіцянки – пришестя на землю Спасителя, єдиносущного Сина Божого, Господа нашого Ісуса Христа, називається Новим Завітом, оскільки Ісус Христос, з`явившись на землю, подолав гріх і смерть, уклав з людьми новий союз чи угоду, за якою усі знову можуть досягти втраченого блаженства – вічного життя з Богом через засновану Ним на землі святу Церкву.
--- Кінець цитати ---

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Перейти до повної версії