Різне > Віра, релігія, філософія, світогляд

Про віру

<< < (91/303) > >>

newroman:
 :)
і раби Божі, і діти Божі, і слуги Божі залежно від того на якому духовному ступені знаходиться християнин. 

derevynka:


теж в принципі віруючі

newroman:
 8)
у нас тільки сектанти косять від армії, край рідний не бажають боронити, а традиційні християни проходять строкову службу і набувають навиків поводження із зброєю, щоб, як виникне загроза вторгнення із зброєю відстояти свою землю і свій нарід, а більше того покласти своє життя за цю справу, виконуючи заповідь Христа - віддати душу за ближнього.



derevynka:
до речі нові віри виникають все частіше і частіше


http://image.tsn.ua/media/images2/original/Jul2011/383454820.jpg


http://tsn.ua/svit/u-rosiyi-z-yavilasya-sekta-yaka-poklonyayetsya-putinu-yak-apostolu-hrista.html
Відповідь від: 14 Липня 2011, 18:02:21
--- Цитата: newroman від 14 Липня 2011, 16:42:21 ---виконуючи заповідь Христа - віддати душу за ближнього.
--- Кінець цитати ---

заповідь христа була - віддати душу за жида ! так як релігії ті всі то просто вигадки для лохів і щоб прославити жидівський народ . так що слава жидам за те що придумали бога

newroman:

--- Цитата: derevynka від 14 Липня 2011, 18:21:56 ---так що слава жидам за те що придумали бога
--- Кінець цитати ---
 :D
Оригінально!Але трохи не так!
Точніше можна сказати так: Бог створив єврейський народ, який прийняв Богооткровення, тобто те що відкрив про Себе єврейському народу. До приходу Христа в світ єврейський народ був єврейським народом, вибраних Богом серед інших народів, хоч і часто блудив. З приходом у світ Христа, точніше після Його розіпяття і Воскресіння єврейський народ поділився на послідовників Христа - правдивих євреїв, християн які прийняли Христа як Спасителя і Месію згідно Старого Завіту, і на жидів, які противників, ненавидячих християн.
Відповідь від: 14 Липня 2011, 18:34:50
--- Цитата: derevynka від 14 Липня 2011, 18:21:56 ---заповідь христа була - віддати душу за жида ! так як релігії ті всі то просто вигадки для лохів і щоб прославити жидівський народ
--- Кінець цитати ---
таку файну релігію Христос придумав жидааааммм! А вони, невдячні, взяли тай розіпяли Його. Дивинаааа!

Прослухайте, цікаво!
http://files.predanie.ru/mp3/Lekcii_professora_Alekseja_Ilicha_Osipova/vstrechi_95_98/01_O_bytii_Boga_Sut_hristianstva.mp3

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Перейти до повної версії