Різне > Віра, релігія, філософія, світогляд

Про віру

<< < (37/303) > >>

yurko:
Не полінуйся, скачай http://syhivsoft.org.ua/news/2009-04-09-743, закинь на плеєр і прослухай хоч половину.
То звісно простий літературний твір, але дає багато відповідей на поставлені тобою питання. І якщо ти хоч трохи відкриєш своє серце, то зможеш ті відповіді знайти. Принаймні я би дуже хотів, щоб так сталося.

bornslippy:
юра дякую звичайно але відповіді для себе я вже знайшов давно. я питаю наших святих!!!
Відповідь від: 23 Квітня 2009, 17:22:07з.і. скочаю поділюсь враженням!!! завжди цікаво почитати щось нове!!!

Люся:

--- Цитата: bornslippy від 22 Квітня 2009, 20:05:47 ---Цікаво чого сам Христос не збирав десятину з своїх апостолів івсіх хто йшов за ним.
це хтось може підтвердити???
--- Кінець цитати ---
Взагалі-то нема вже нікого, хто міг би підтвердити про чудеса, які творив Христос, чи навіть про Його життя...  Тай життя самих апостолів, чи правдивість того, що вони про Нього написали.... То що, віримо тільки тому, що можемо помацати руками?

bornslippy:
ви дали відповідь тільки на це питання???!!!!!  :duvno доречі питання було про десятину а не про чудеса???!!!!! :stop: доречі древніх легко було налякати всякими чудесами, оперуючи певними знеаннями. головне не це. в кожній релігії деякі факти переплітаються. і мессія/пророк і всесвітній потоп!!!! в мене напрошується висновок що вони всі беруть початок з одного джерела і під впливом розрізненості культур ці факти видозмінювались.

newroman:

--- Цитувати (вибране) ---І сказав Бог: Створімо людину за образом Нашим, за подобою Нашою,
що значить за образом нашим і подобою нашою??? чому у множині????
--- Кінець цитати ---
Це значить, що Бог - Тройця. Йде рада між між Іпостасями Пресвятої Тройці. Три Особи.

--- Цитувати (вибране) ---і звідки він знав яка жінка і чому між ними має бути різниця????
--- Кінець цитати ---
Ви хочете сказати, що Бог не знав, кого творив? Напевно, що знав бо Він Всезнаючий Абсолют.

--- Цитувати (вибране) ---Бо відає Бог, що дня того, коли будете з нього ви їсти, ваші очі розкриються, і станете ви, немов Боги, знаючи добро й зло.
що значить БОГИ????
--- Кінець цитати ---
Слово боги тут вживається з малої літери. В оригіналі слово виражається терміном Елогім Elohim, котре служить одним з імен, що використовувалися для самого Бога. Але так як по філологічному складі, це -множинна форма и означає "сили", "власті", "начальства", то і перекладено її дослівно, тобто множинним числом "боги". 
Сили, власті та начальства це чини ангельські.
Відповідь від: 23 Квітня 2009, 20:06:19Христос творив багато чудес. Апостол казав, що якщо би написати все, що творив Христос то би і сам світ невмістив би тих книг.
Прозрівали сліпі. До того ж сліпі від народження. Це важливо! Чому! Того часу, та й в усі часи були різного роду лікарі знахарі, шамани котрі в різній мірі успішно чи не успішно могли іноді повертати зір людям які його втратили за життя. АЛЕ! Повернути зір людині сліпій від народження не міг НІХТО. Вперше це робив Христос. Саме те, що Він повертав зір сліпим від народження людям і так би скзати "підкупало" людей і переконувало, що перед ними не звичайна людина.
Друге це воскресіння мертвих. Мертвих які почали вже навіть і розкладатися, як ви знаєте, воскресіння Лазаря. Зцілювати розслаблених (паралізованих), і різних недуг,  і багато інших чудес. Все це робив Христос з милості до людей і щоб люди повірили і побачили, що перед ними не звичайна людина, а Син Божий, Месія, сам Бог.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Перейти до повної версії