Різне > Віра, релігія, філософія, світогляд

Про віру

<< < (261/303) > >>

ББА:

--- Цитата: Сонечко+ від 12 Лютого 2014, 19:09:01 ---А це вже про справжніх рабів. Рабство то коли відмінили?
--- Кінець цитати ---
ось ось . скажіть це церковникам . вони будуть щасливі


--- Цитата: Сонечко+ від 12 Лютого 2014, 19:09:01 ---Міліція питає документи, щоб знати ХТО ти, а не ЯКИЙ ти.
--- Кінець цитати ---

точно . тому ми виясняємо чи є "вєрующий" в натурі "вєрующий" як хто , а не добрий чи поганий цей вуйко .




--- Цитата: Сонечко+ від 12 Лютого 2014, 19:09:01 ---Але хто сказав, що казки писані не з реального?
--- Кінець цитати ---

ну а я про що ? якого біса ці "вєрующі" в жидівського бога не приймають всемогутнього і благочестивого ДІДА МОРОЗА ??? шо за козлизм ?



--- Цитата: ББА від 12 Лютого 2014, 01:29:48 ---звідки же інші люди можуть знати що то не типовий пройдоха "християнин" , а дійсно вєрующий ? а то під понти " ущімляють вєрующих" запишуться якісь пройдисвіти і почнуть понти гоняти . тому треба дійсно бути впевненим , що то є вєрующий і згідно закону чату чи ще когось ніззя ніколи його ображати
--- Кінець цитати ---


так де ж ці "вєрующі" в жидівського бога ? чи так і будуть зуби заговорювати ? чи може всі лише ради понтів себе "вєрующими" називають ?

Сонечко+:
ніяк не зрозумію, чому Ви Богу приписуєте національність? У Нього її немає. Бог - це не людина

newroman:
 Якщо ББА важко зрозуміти, що таке "раб Божий" і "раб" в мирському розумінні, при цьому наводить цитати які не мають  звязку між собою, то раджу почати вивчати основи віри, а потім прийде розуміння і св. Письма.

ББА:

--- Цитата: Сонечко+ від 12 Лютого 2014, 19:28:44 ---Ви Богу приписуєте національність? У Нього її немає. Бог - це не людина
--- Кінець цитати ---

жидівський бог був придуманий жидами для євреїв , його потім розкинули на як вони кажуть "не людей " . також майже в кожного народу був свій бог - греки , римляни , перси , китайці , якути , скандинави і тд . тому я намагаюсь уточнювати .


--- Цитата: newroman від 12 Лютого 2014, 19:32:55 ---Якщо ББА важко зрозуміти, що таке "раб Божий" і "раб" в мирському розумінні, при цьому наводить цитати які не мають  звязку між собою,
--- Кінець цитати ---

а який звязок мають байочки з пєрвоісточніка ? зібрали купку статейок з еврейського агрономічного вісника , популярної енциклопедії , трактату по догляду за рабами і тд , назвали це біблією і продають .  цікаво які значення мало це слово у рабовласницький період ? президент україни чи може махальщик кадила в галичині ?

"
Значення

    у рабовласницькому суспільстві — людина, яка була позбавлена будь-яких прав і засобів виробництва й перебувала у повній власності рабовласника
    людина, яка потрапила в економічну, політичну залежність від кого-небудь, втратила свої права, свободу дій
    той, хто сліпо виконує волю вищестоящої особи, осіб, плазує перед ними
    перен. той, хто повністю підпорядковує чому-небудь свою волю, вчинки і т. ін.

а навіщо присобачувати якихось толковатєлів для книги ? невже жидівський бог настільки туго свої думки передавав , що ще треба мільон тлумачителів протягом цих тисячоліть ? хоча би ви свого бога в помийну яму не скидуйте .
 

newroman:

--- Цитата: ББА від 12 Лютого 2014, 20:43:20 ---а який звязок мають байочки з пєрвоісточніка ?
--- Кінець цитати ---
Усі ці книги, написані Духом Божим, через освячених на те від Бога людей (пророків, апостолів та ін.) називаються Святим Писанням, або Біблією. Слово "Біблія" - грецьке й означає - "Книги". Цією назвою вказується, що священні книги як такі, що походять від Самого Бога, перевершують інші книги.(Основи віри.)
Відповідь від: 12 Лютого 2014, 21:07:55
--- Цитата: ББА від 12 Лютого 2014, 20:43:20 ---а навіщо присобачувати якихось толковатєлів для книги ?
--- Кінець цитати ---
Вище написано, що ці книги написані св. Духом, отже зрозуміти і пояснити їх можуть люди які живуть благочестивим життям присвятивши себе Богу, натхненні Духом Святим. (Якраз сьогодні згадуються Церквою саме такі люди: Василій Великий, Іван Златоустий, Григорій Богослов - вчителі, святителі вселенські)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Перейти до повної версії