У сім'ї спадкових піротехніків перші десять пальців - молочні.
Чоловік - дружині:
- Гороскопи - це повна маячня. І не думай зі мною сперечатися, тому що Овна переспорити неможливо!
Дивлюся на деяких людей, а в голові тільки одна думка: "Як отримати ліцензію на зброю"?
- Ти ж фотограф?
- Так.
- О, порадь мені, яку камеру краще для інстаграма брати: айфон чи андроїд?
-Якщо чорний кіт двічі перетнув вам дорогу, він скасував неприємності або подвоїв?
-Якщо кіт векторний, то скасував, якщо скалярний, то подвоїв.
Мало хто знає, що, завдяки старанням доброї Феї-хрещеної, невроз у бідної Попелюшки зберігається навіть після вдалого заміжжя: щоразу, як тільки годинник проб'є північ, вона зривається в ліжку, обмацує себе, перевіряє принца, наявність тапочок біля ліжка і зиркає у вікно - чи на місці карета.
Вирішила здивувати чоловіка. Поки він мився, начепила трусики із смугастим пухнастим хвостом, на голову - котячі вушка і спокусливо лягла в ліжко поверх ковдри, прийнявши позу грайливою кішечки ...
Прокинулася від того, що голу грайливу кішечку закутали в ковдру, почухали за вухом і сказали: "Спи, блохастік!"
У будь-якому великому торговому центрі, крім кімнат для дітей, повинно бути обладнане спеціальне місце, де можна залишити чоловіка, щоб він не нив.
Жінко! Не доводь чоловіка до кипіння, а то він може випаруватися!
В Одесі:
- Моня, ну шо, як життя?
- Шо тобі сказати, Жора ... Як на кораблі - нудить, а плисти таки треба.
Копає батько яму, до нього підходить малолітній син та й питае:
- Батьку, що ти робиш?
- Копаю яму. Буду моркву на зиму заготовляти.
Малий подумав та й каже:
- Батьку, а давайте кинемо у яму москаля!
Батько втирае сльозу та й каже:
- Таке мале а вже господар!
Я та людина, яка в дитинстві перед сном водила пальцем по візерунках на килимі, який висів на стіні!
- Фу, млинець
. П'янючий, брудний. Поглянь на себе! На кого ти схожий?!
- На тата, а очі мамині.