Нові презервативи "Верховна Рада" - 450 штук в упаковці
забрав чоловік племінницю, за сумісництвом хрещеницю, з садочка. Привіз додому, а там нікого і ключа немає. Посідали на сходах, голови руками попідпирали й чекають. А білю воріт береза росте, яку в той час сильно гойдало вітром... Мала (3,5 рочки) спостерігала і хвилини через 2 видала:
- Дивись, хлещений, як вітер
ячить!
Я вчора абсолютно без напрягів спалив 800 кілокалорій...
Просто забув піцу в духовці
Побачив слоган реклами пива великими літерами: "Бути в натовпі, але не бути натовпом", а знизу якийсь розумник ручкою підписав: "горілка - бути в гівно, але не бути гівном"
Завжди, завжди читайте скачений реферат чи курсак перед тим як здати.
Економічна Історія 70 сторінок... на 35,
уривок з КОЛОБКА!
-Кицю, моя! Рибонько! Як ся маєш?
-Коханий, в мене зуб болить!
-Нічого, завтра підемо до ветеринара.
Одружився один чувак на дівчині з карпатського села.
Якось, іде по вулиці і на телефон смска прийшла, він читає такий текст:
"Купи кефір, молоко, хліб і малому пипку, бо він ПІДЕР!"
Чувак, просто завис і почав лихе підозрівати...
А для тих хто не в курсі, підер - порвав
Було в друга день народження, вирішив подарувати кіло цукерок для щастя, порадившись з його дівчиною дізнався шо полюбляє цукерки білочка, але помітив в неї невелику заздрість шо буду йому дарувати так багато та й спитавши в неї які вона полюбляє вирішив і їх троха купити.
За день до дня народження з самого ранку спросоння йшов до магазину з думкою купити білочку і шалену бджілку. Підійшовши до продавщиці сповнений серйозності попросив дати мені шаленої білочки.
Вона оцінючи мій сонний потріпаний вигляд та декількаденну щетину сказала як відрізала:
- Алкоголь продається в іншому відділу магазину.
Ситуація сьогодні на роботі. Дідок(Д) років 70, взяв бабулькину мобілку, прийшов купити нове зарядне. Я ставлю телефон на зарядне, але воно добре не тримається. Наступний діалог.
Я: Дідусю, тут тре гніздо міняти. Старе вже.
Д: Так бабі і скажу:"Стара ти, гніздо в тебе роздовбане нічо вже не поможе".
Розказував друг-студент. Працював він улітку в штатах за всім відомою програмою. У його обов'язки входило чистити басейн. Разом з ним працювало там ще кілька хлопців. Вирішили вони собі одного разу влаштувати вихідний, але ж і заробіток не хотілося втрачати. Знайшли в інструкції пункт, що в разі виявлення екскрементів у басейні після їх "виловлення" необхідно додати у воду кількаразову дозу певного препарату з хлоркою і закрити сам басейн на 10 годин. Друг, недовго думаючи, дістає батончик "Снікерс", відкушує його і кидає у воду. Покликали менеджера, щоб підтвердив "страшний факт", і добилися свого - басейн закрили, а хлопці пішли на пиво
Сидимо, п’ємо пиво. Тут один з друзів:
- Тьху ти
ми:
- Шо там?
- Прочитав "пиво Чорнобильське світле"...
приємно дивитися на Януковича ..............
лише Через оптичний приціл снайперської гвинтівки
в бібліотеці:
-у вас є ЛСД? ( літературознавчий словник-довідник )
-нєє, ми таким не торгуєм
Їду зранку в маршрутці на пари закумарена.Сиджу біля вікна,збоку від мене жінка років 35-ти.Скоро моя зупинка і я собі думаю:Зараз повертаюсь до жінки,кажу:"Дозвольте пройти!",потім йду до дверей і кажу водієві:"Зупиніть будь ласка!"
Доїжджаємо до зупинки,повертаюсь до жінки і кажу:
-Зупиніть будь ласка!
Вона не розгубилась і відповідає:
-В мене тормоза не працюють,попросіть у водія!=)