А ти бачив мої коментарі, що я вірю, чи підтримую думку?
Мені було цікаве саме відео.
Розумний чувак. Начитаний. Реально.
хоча чеше про всяку єресь про "рептилоїдів" але якщо послухати і послухати більше - він реально багато цікавого мудро говорить.
Як я зрозумів - мета просто потішити его і можливо думає що буде заробляти на ютюбі. (бо лиш пиляє відосики як з автомата)
А їжа для роздумів там у тому, що Європа реально наново відкрила для себе українців. Як і українці перевідкрили для себе Європу (зокрема Польщу і поляків, але не тільки Польщу).
Ну і ота цікава грань. Доки, до якої межі можна дозволяти (сприяти) збільшення кількості мігрантів з далеких країв, щоб то не мало серйозних чи навіть катастрофічних наслідків для країн де вони проживають.
Незважаючи на крики про расизм і т.п., "чогось" реально є різниця не лише між расами, а навіть між доволі близькими народами.
Ми то дуже добре бачимо і знаємо різницю між українцями і кацапами.
Якщо взяти і заселити Польщу на 10% її населення українцями - то українці якщо не асимілюються то принаймні будуть пристосовуватися без впливу на "систему".
Але пересели буквально пару десятків тисяч кацапів та так, щоб вони жили більш менш компактно і могли комунікувати і мати відчуття що їх достатньо багато - і вони почнуть підлаштовувати під себе Польщу.
Такі собі соціо таргани. Віруси.
І коли порівнювати з тими ж арабами, у яких хоча б є якісь релігійні передумови для отого виокремлення і спротиву асиміляції, коли йдеться про кацапів - їм досить лише руссскага язика і далі активується генетичний код "матрьошка".
Так що вченим, які досліджують соціокультурні відмінності націй є ще неоране поле.
А якщо навіть на такому рівні є об'єктивні відмінності, то вже що говорити про раси.
І тут нема гірших чи кращих. Але є тисячоліттями вироблені і сформовані особливості, яких не уникнути і не визнавати які - це просто закривати очі на правду.
І правда також у тому, що з якихось причин ( і мені байдуже, чи то змова всесвітнього уряду, чи масони, чи ще хто) а двигун "переведення у другий клас" білого гетеросексуального населення запущений і то на повну.
Щоправда принаймні америкоси (деякі принаймні) вже то не лише усвідомили, а навіть починають на тому загострювати увагу. Поки лише натяками і м'якою сатирою.
Як от наприклад у серіалі "Білий Лотос".
І "сука-гугл", побачивши, що я дивився трейлер і відгуки, ніби випадково мені підкидує відео отого прихотерапевта з Вінниці, який ще на додачу певно порохобот
(я вже не став досліджувати більш глибоко чи то він любить Пороха, чи лиш зневажає ЗЕ і всіх Арахамідій) .
От так воно усе насправді не просто і глибоко Романе.
А ти, як зазвичай, свого кума за камбалу тримаєш