І все таки, якщо громада Вам доручила таку високу посаду то Ви просто забов"язані відзвітуватись перед громадою.
Напевно, тут Ви праві... Як це зробити? Звільнили мене раптово - не встиг. Якби балотувався по мажоритарці чи на голову - мав би можливість "хвалитися здобутками"
А так... Нема шансу
я тут критикую особисто за те, що цей пан(Ігор_О) говорив.
Прикольно. А ще, пане (romashkin), критикуєте навіть те, чого я
не говорив ніколи Тобто весь час було чути, що методи керування мера неправові
Так і є. Не відмовляюсь. І навіть
продовжую оскаржувати в суді деякі його неправові методи.
і є суцільним піаром.
Так. На 75%, а може й більше.
Він нас обманював весь час чи йому по дорозі з людиною, яка нехтує закон і її програма суцільний піар?
Людина, яка нехтує законом займається піаром запропонувала реалізувати себе для міста. Між власним гонором і можливістю щось робити я вибрав друге. Повторюю - у мене були 99.9% шанси знову попасти в раду і продовжувати критикувати голову з опозиції. Я обрав ризикованіший варіант. Але у випадку удачі - продуктивніший. Як на мене.
Наш мер реально не матиме опозиції.
Матиме.
Але ж мабуть треба довести справу до кінця або чесно признати, що був неправий.
Ми знайшли третій варіант. І я не зовсім розумію, що значить "довести до кінця" в моєму випадку?
Мають у людини бути принципи і почуття відповідальності за сказане. Слово не розходитись із ділом
Поясніть, бажано фактами (розумію... немає часу і здоров'я... та все ж)
принаймні я мав надію, що не перевелись у нас такі... бачу - помилявся
Я теж думав, що любителів говорити без фактів у нас поменшало...
Проте, життя показує, що наступники пріснопам'ятної прихильниці вітамінів з клінічним роздвоєнням особитості продовжують її справу Буду карати безбожно за такі речі, наступне таке повідомлення і будете мати БАН!!! А я вважаю, що з Очкура вже давно пора вимагати неслабу "поляну"
А це ідея!
Ага. Після такого "чистилища" запивають навіть "язвенники и трезвенники"