Коли людина не має аргументів - починає вішати ярлики. От ти мене вже й " консерватором" назвала
А питання було по суті. Бо зараз ти просто трясеш повітря голосними фразами про світло у кінці тунелю, але ані словом не заікнулася про те, а хто і як буде той тунель будувати.
Я вже чув, що ми на гнилому кораблі і вже знаю що хочемо на гарні яхти. А от як з корабля яхти зробляться ще не чув. Тому і написав
Кого і як?
ти збираєшся закликати. Властиво ще треба було запитати "До чого саме", бо кінець він всім зрозумілий. Всі хочуть жити краще. А от хто буде порядок наводити то вже питання яке популізм не розглядає.
Я вже чув багато цікавих історій про цілодобову гарячу воду і безкоштовну холодну. Знайдуться сотні, які під шумок нової афери (нібито побудови чогось нового) зроблять з Прометея Сусаніна.
далі я був вже написав цілий твір. Але головне з того твору лише одне питання. Що зміниться від федералізму, що дозволить нам покращити життя?
Якщо можна, по пунктах.
І прошу тебе зійти до мого плінтусного рівня заржавілого ключа до конзервів, тоді ти зрозумієш, що мене не славне історичне минуле тривожить
а нерозуміння "за що боремся".
Відповідь від: 25 Січня 2011, 15:40:10
Після аналогій з євреями я змушений тобі нагадати такі слова
революції планують мрійники, здійснюють фанатики, а їхніми плодами користуються негідники.
Ми не у казці живемо і навіть не у релігійних пошуках землі обітованої знаходимося.
То реальне будівництво держави. Будівництво на мріях у кращому випадку закінчується як будівництво Нойшванштайну.
А нормально то люди завжди перше план малюють, звісно на основі мрій але чіткий і здійсненний план.
Відповідь від: 25 Січня 2011, 15:44:54
ми в рятувальні човни "розфасуємось". А там буде видно
...
А там будемо викручуватися
Відповідь від: 25 Січня 2011, 15:45:56
Спершу зробимо, а там вже думати просто змушені будемо
Відповідь від: 25 Січня 2011, 15:46:53
Ти хочеш розводу. Але у нас зараз не сімя адвокатеси і слюсара алкаша у якій після розводу дружина крила дістане.
У нас реально сімя з двох бомжів з яких один бухає і збирає пляшки а друга не бухає але у неї туберкулбоз і вона просить милостиню.
Їх регулярно оббирає рекет.
Їм і разом не солодко, але окремо взагалі не знають що мають робити.
от якби аони з рекетом розібралися, помилися і до роботи взялися...
А ти кажеш корабель гнилий.
То капітан з боцманом якого ми собі через невігластво і лінь обрали гнилі!
Відповідь від: 25 Січня 2011, 15:53:23
І з виплавлянням сталі ти теж наплутала. Сталь виготовляють з чавуну і металобрухту, а чавун з руди.
Металобрухт додають не тому що без нього не можна, а тому що так дешевше.