для мене все що робить Тимошенко є неприйнятним . так як за гарними лозунгами, приховане бажання задовольнити свої амбіції будьякою ціною, навіть ціною країни навіть ціною народу. особисто я вже кілька раз переконався що слово Тимошенко варте 2 копійки.
Відповідь від: 15 Червня 2009, 15:48:37
Будемо чесними, то не вона одна, а поголів усі хто по ящику блимає. Вони ж всі там клоуни за гроші, і як звикли знизу бздури говорити, так посівши посаду і продовжують.
Я пояснила, чому саме до неї в мене таке ставлення:
по перше, тому що на інших клоунів вже не зважаю - їх ніхто всерйоз не сприймає( принаймі я),
по-друге вважаю, що якщо перша особа держави дозволяє собі публічно зневажати Закон, то як на мене є неприпустимим.
В цьому випадку я не хотіла б когось переконувати, бо з власного досвіду знаю, що політичні питання, то завжди провокація і вона ніколи не буде мати здорової дискуссії, бо дуже дратує протилежні сторониі як правило люди залишаються при своїй думці, причому з принципу, тому мене ніхто не переконає щодо Юлії Володимирівни і я нікого не збираюсь переконувати проти.
Я погоджуюсь що вона талановитий оратор, але вона абсолютна лицемірка, і я в цьому переконана... хочете навіть на підсвідомому інтуітивному рівні...
Відповідь від: 16 Червня 2009, 00:41:15
повторюю проблема судової гілки не виборах а в ставленні до роботи і до честі не тільки суддів а і громадян.
Я повністю з тобою згідна... Причому то проблема не тільки судової гілки влади, а кадрова криза, бо криза перекинулась у голови того покоління, яке йде у органи, суди і взагалі на державну службу. Якось їхала з дівчинкою (їй 21), яка є секретарем суду (адміністративного) вона бідненька просто у купе серед дуже відверто була розстроєна тим фактом, що бачите йшла на роботу і думала, що хабарі просто попливуть в руки, а їй виявляється ще треба попрацюваьти, поки їй почне довіряти суддя і почне ділитися з нею хабарями... При цьому така її сповідь зовсім її не бентежила...
Проблема в тому, що ця система плямує та бруднить оту молодь, яка навіть не намагалась зробити все вірно і простим, прямим шляхом... бо вже впевнена що то неможливо... То неймовірно лякає, бо я розумію, що для моєї дочки цивілізоване суспільство у її рідній країні також стає проектом майбутнього, а не ближчим і мала надію, що покоління яке вже виросло в Україні, а не в СРСР, почне жити по-іншому...
Інший випадок і то щодо дисципліни про яку я говорила. Стоїть черга чоловік 50 заходять до канцелярії щоб взяти наприклад Рішення справи яку вже розглянув суддя, припустимо 3 місяці тому. Це власне 3-5 хвилин роботи, відкопіював і зшив нитками, та відправив за підписом судду, хоча все це повинно вже бути в справі готове, але добре...
У канцелярії дівчинка, майже у піжамі і кімнатних тапочках ( мештах )( бо часто саме так багато з персоналу суду одягається) кожному, хто заходить, брутально відповідає і грубить... При цьому може собі дозволити сказати, що вона з Вами взагалі не буде говорити... Усі проблеми виявляється через те, що у суді не має ксероксу, для зняття копій рішень, а виносити справу з суду не можна, за то є кримінальна відповідальність.
Коли приходиш з питанням до Голови суду, бо саме він чомусь сидить з завідуючою канцеляріями у одному кабінеті - він бентежиться не через те що не "вибив" у держави ксерокс і зупинив роботу канцелярій, тому створив черги по 50 чоловік щоденно, бо він бачите безсилий... А бентежиться через те, що я бачите не розумію ситуацію і не прийшла зі своїм портотивним ксероксом і не зрозуміла, чому гроші, що я сплатила до Державного бюджету не пішли на забезпечення судів ксероксами.
Так от, що я хочу сказати, що такий суддя ЛОХ, бо він не пішов і не гримнув по столу і не сказав ПІ-ПІ-ПІ там де то потрібно і не сказав: "Моєму суду необхідно ксерокс, бо в мене стоїть робота і 50 чоловік щоденно страждають в чергах через його відсутність. а Ти Держбюджет( припустимо) отримуєш від цих людей гроші які вони сплачують за забезпечення судового процесу"
А не говорить він того бо він АМЕБА і це його відношення до роботи і до людей, він отримує сатисфакцію від своєї посади, бо має краплинку влади якою вважає своїм обовязком зловживати...
А ще тому, що Ми Амеби, бо дозволяємо над собою знущатися, хочав таких випадках і нема куди
А ще сам бюджетний процес придуманий таким чином, що той самий суд не отримує грошей напряму, вони йдкть до центру, потім розприділяються по областя, районах і лише потім по судаї... і як зазвичай потрапляють у суди раз у півроку...
Той самий Голова суду не може розпоряджатися ними і тому виглядає ЛОХОМ, раз, може два рипнеться, а потім буде принижувати люд у спільному кабінеті з завідуючою канцелярії і більше не вимагатиме до себе поваги, бо він сам себе за таких умов не може поважати