тема інтересна! вона мене навіть і заставила зареєструватися на форумі для того, щоб і свої п\ять "грейцерів" всунути
, хоча відвідую останній часто. ось і історі для роздумів:- десь, приблизно, тижня два тому зустрів людину, яку зловили на хабарі і не маленькому крім того він ішов втандемі. на запитання чи його випустили він відповів ствердно крім того наголосив, що і оправдали. чисто з людської цікавості почав шукати ось, що знайшов
http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/12205208. побачив декілька неспівпадіннь, що до особи №7, ЦЯ ЛЮДИНА ПРИТЯГАЛАСЬ ДО СУДОВОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА ЗГВАЛТУВАННЯ В 80х роках, це знають всі хто так чи інакше знайомий з ним, а в справі сказано, що його не притягувалося до кримінальної відповідальності. а сам вирок і пояснення до ньго так і кричить "куплено", суддя всіх собак спустив на особу №6 (напевне менше дав "пояснень"
)
дружина, першого, під самим львовом, продала дім.......і сестра з канади не залишилась байдужою....ось вам правда життя, а суддя(та і не тільки він)...теж людина........а той, який хотів справедливості йому,як зараз..., ось і справедливість
ось такі реалії життя заставляють і нас, пересічних, задуматися ....явний злочин не несе явного покараня....
закон,як дишло... і говорити про справедливість і довіру суддям - не коректно до тих пір поки їх не почнуть садити на лаву підсудних і не тільки на лаву.
p\s
даїшнік зупиняє автомобіль:
-молодший сержант Трутрункєвич порушуємо, порушуємо...
шофер:
-...скільки...
-...сто...баксів...
шофер віддає гроші і відїзжаючи
-от собака...
сержант біжить добудки розмахуючи жезлом кричить
-товаришу капітан, товаришу капітан він мене собакою обізвав..
капітан забираючи гроші
-та ні собака - я, а ти щєнок, іди працюй...
це до того, що жити на одну зарплату судям - початківцям не довго.....