Панове, оті собаки, про яких ви розказуєте в останніх постах, виходить аж ніяк не вуличні бродячі пси. Це пси, господарі яких - безвідповідальні особи.
його припинають
мабуть, що якісь люди припинають, а не самі собаки припинаються.
З дискусії хочу сказати, що дуже не гарно відбувається спілкування - образи, не гарні слова тощо. Це так не приємно читати
. Не вмієте елементарно висловлювати свої думки.
Щодо собак, то мені дуже смішно читати
СОБАКИ НЕ ПОВИННІ БУТИ НА ВУЛИЦІ
і нас не хвилює, хто та яким чином це зробить. Це на ряду з тим, що я вчився - мені повинні дати роботу, я працюю - мені повинні заплатити гроші, я не маю житла - мені повинні дати квартиру, в мене є дитина - мені повинні дати місце в садку/школі, в мене соплі - мені повинні їх витерти... Панове, запам'ятайте одну просту істину життя - ніхто нікому нічого в цьому світі не повинен. Якщо ви чогось хочете/бажаєте - то йдіть і досягайте своєї мети! Свого роду такі заявки притаманні невдахам, які сидять і скиглять та думають, що за них будуть працювати інші.
Захисники тварин вирішують питання бродячих собак як зручно їм. ВАМ ніхто не заважає ВИРІШИТИ ПИТАННЯ так, як ХОЧЕТЕ цього ВИ.
Я вже раніше приймала участь в дискусіях в цій темі. Люди-противники собак (в будь якому їх існуванні) і на далі продовжують просто кидатися "гучними" та "негарними" словами в цій темі і ніхто палець об палець не вдарив аби щось зробити. В той час як захисники тварин діють, не так швидко якби комусь того хотілось, але діють. І усипляти собак ніхто не дозволить. Навіть, якщо і буде прийняте відповідне рішення, то знайте, що виділені кошти будуть поділені та списані вищестоячими органами. А собак усипляти не дадуть та й робити це не буде кому.