Потрібен і притулок, на який насправді мільйони не пішли, як потрібно і стерилізацію проводити, яка насправді доволі дорого коштує.
А ще потрібно таки збирати податок за тварин. А ще більше штрафувати за те, що незареєстровані тварини чи за те, що зареєстровану вигнали на вулицю.
То все коштує і вимагає організації.
Звісно простіше просто їх витроїти та й все. А. Забув. разом з бомжами, пенсіонерами (яким пенсійний фонд ніяк грошей не набере), ну і інакомислячими (які мєшают нам жить. Себто не нам а правлячій хунті). Але думаю ви зрозуміли.
Якщо й справді були світлі думки та ідеї - то треба було прийти на сесію МР і їх озвучити. Думаю наш мер навіть би ті ідеї з пересувними стерилізаторами швидше підтримав ніж притулок, бо туди б можна було ліки та медреманент продавати.
А так то зараз виглядає як "я мудрий а ви всі дурні". І де саме там логіка - не ясно.
Єдине, що можу сказати, що не певен, що ідея про те, що стерилізовані собаки на вулиці допоможуть не збільшити кількість собак на вулиці взагалі, як на мене не є на 100% реальною.
Але як перехідний варіант могла б попрацювати.
У будь якому разі саме по собі створення притулка для тварин нікого з людей на той світ точно не відправило.
Відповідь від: 26 Липня 2012, 15:05:00
Дай но я вгадаю.Агресивними виявиться 90% шавок.
Наші звірезахисники (принаймні ті, свідоміші) цей момент розуміють і усвідомлюють.
Але то справа далекого майбутнього.
Коли вже не буде тварин на вулицях, то тих тварин, які все ж на вулиці опинилися, їх помістили у притулок і виявилося, що їх не вдасться комусь віддати (з людей) ніколи, бо вони вже старі і агресивні - то їх звісно будуть присипляти.
І це буде все ще гуманно.
Але не так як зараз, коли всі собаки гуляють де хочуть.
І все ж найголовніше, що якщо знайдуть того - хто собаку вигнав на двір - штраф буде таким, що в принципі можна і не усипляти, бо вистачить на довічне утримання того пса у притулку.
І повірте, що в той день, коли буде такий порядок у нас із тваринами - з людьми проблеми будуть вже давно вирішені.