На сайті Укр.держ. центру радіочастот для Калуша видано лише 4 дозволи на обслуговування БС. 2 в Київстара, 2 в лайфа. Але ж для Калуша 2 бски то зовсім мало. Був біля другої школи сьогодні, в клініці Віталюкс - 3ж зникає. Так не повинно бути.
Для Коломиї КС зареєстрував 9 БС, ймовірно, стільки там і стоїть. То ж і для Калуша десь така кількість потрібна, але зовсім не 2 штуки. Можливо, якщо зараз монтують, то вже покриватимуть все місто, а щодо реєстрації БС в Центрі радіочастот, то може просто ще не оновилася інформація. Там наразі останні дані від 23 червня. На Долинській 3ж зникає ще до кільця. Так не має бути. Зазвичай КС покривав і села навколо великого міста. Які саме вирішить покрити біля Калуша - невідомо. В тім одна БС від КС у Вістовій таки стоятиме. Цікаво як покриє місто і як намалює на сайті. Бо особисто я Водафоном розчарований. Бреше як Троцький. Так, покриття яке ВФ намалював довкола Брошнева - не відповідає дійсності. 3ж з'являється перед Брошневом (збоку Долини) а не на Раківській горі, як намалювали, і зникає перед Голинем. І в Голині немає ніякого 3ж, хіба на стадіоні. Певно також і в Довгій-Калуській, Тужилові, Берлогах і Сваричеві також немає ніякого 3ж. Може вони тестували на якихось виносних антенах, але ні на айфоні, ні на нокіа 3ж від Водафон не сканується окрім Брошнева. Так само і в Гошеві відсутній 3ж, хоча на сайті намалювали. Це у них такий собі "максималізм". Лайф теж цим хворів спочатку. Поставив пару БС в Дрогобичі, Трускавці і Бориславі, а замалював половину Львівщини. Потім коли користувачі почали тролити, перемалювали всю карту, і покриття вже виглядало трохи реальніше. Найгірше те що доказати важко. Вони там всі вперті, і страшно вірять своїм псевдохудожникам. Так, намалювали довкола Рівного і Здолбунів прихопили також, хоча насправді там жодної їх БС немає, і 3ж немає ясна річ. Я відсилав заявку, кілька раз мені телефонували, і з Києва, і з Рівного, але карту таки не перемалювали. А ще ВФ придумав Брошнівський район, коли публікував інформацію про появу 3ж в Брошневі. Тому можна зробити висновки як відповідально ставляться до своєї роботи наші опсоси. Зате грошики вправно з нас друть.