Вільний форум міста Калушa

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Форуму:

18 років 5 місяців 18 днів

Автор Тема: До уваги форумців!  (Прочитано 36261 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Tad

• фашик
  • Карма +0/-10
  • Стать: Чоловіча
  • Останні відвідини:
    Вчора в 14:29:07

До уваги форумців!
« Прочитано #60 : 16 Грудня 2025, 09:56:58 »

А що то таке - ментальність ?
Мабуть те що ми ще дітьми бачимо довкола себе , в сім"ї , серед родичів ,  на роботі , в компанії , в магазині , в церкві , і взагалі в суспільстві . Під впливом ментальності ми потихоньку формуємося як повноцінний член соціума . Саме метнальність соціума вказує нам як себе поводити і що таке добре , а що погано .
Коли я в Канаді запитав місцевих - чому вони завжди посміхаються один одному і кажуть що у них все файно , мені пояснили , що якщо ти будеш сумний і будеш з усіма розказувати про свої проблеми , то в очах оточуючих будеш невдачником і ніхто не захоче з тобою мати справ . Ну в приципі логічно . Тоді у мене питання - а у лікаря , чи на похоронах близьких вони тоже либу давлять і розказують як їм файно ? Парадокс  :unknow
В нашій щирій ментальності троха інакше , ми готові ділитися з друзями , знайомими , сусідами усіма своїми бідами і проблемами , в надії отримати якусь пораду , допомогу чи бодай співчуття . Чи просто виговоритися і то вже легше . В більшості випадку співрозмовник слухає , співчутливо киває головою і думає - так тобі й треба .
Тому то люди й ходять до церкви і сповідаються , тому що лишень там тобі не скажуть - так тобі й треба .  Вся надія на Бога і на себе .
Я не  оцінюю ментальності різних етносів , вона у всіх своя і своєрідна , і вона їх влаштовує . Я просто про те як складно приходиться жити вже дорослим людям , які з зфомованою ментальністю переїзжають в соціум з абсолютно незрозумілою ментальністю .
Доречі в Росії така ж проблема , різні люди , різні соціуми , різна метальність .
Записаний
Життя це не те , що з вами вiдбуваеться , а те як ви до цього вiдноситесь

Tad

• фашик
  • Карма +0/-10
  • Останні відвідини:
    Вчора в 14:29:07

До уваги форумців!
« Прочитано #61 : Вчора в 14:27:50 »

Завжди цікавило , як вам втлумачили той пещерний націоналізм . Виявляється все дуже просто. Для цего не треба щось придумувати , треба уважно почитати історію .
Як зрозуміти "Революція гідності " ? Що таке гідність і з чим тото їдять ?
Походить слово "гідність" від поняття - ти гідний чогось . Тобто це більше ніж - ти маєш право на щось. Ти обовязково , беззаперечно маєш право на це по праву народження.
Ти гідний жити як в Європі , бо ти  європеєць . Ти гідний мати зарплати як в Європі , пенсії як в Європі , дороги як в Європі , насолоджуватись життям як в Європі . А чому ? Та тому що ти кращий . Європейці ж кращі . Кращі за кого ? І тут треба знайти і вказати пальцем за кого кращі . Правильно - за кацапів . Що й підтверджує ББА - українці мають жити як в Європі , бо вони кращі ніж кацапапи . А європейці кращі ніж словяни . Саме так їм вдували в вуха в середині 1930 х років .
Мій вуйко в 1939 році попав в німецький концлягер з польської армії . Через рік місцевий бауер забрав його собі як на ферму як раба-робітника . Так той бауер тоже думав , що він "гідний" того аби мати рабів , гідний на файне життя . А як же ж раби-словяни ? Тільки з приходом радянської армії такі бауери усвідомили , що вони підтримували нелюдів-нацистів . А так вони вважали себе гідними . Так і вас розвели тою "революцією гідності" . Отримання вашої гідності відбувалось при втраті гідності іншої частиини соціума .  Неможе гідність одних бути за рахунок гідності інших .
Приниження гідності одної етнічної групи іншою і є націоналізм . Ну а коли вже явно почали вбивати і палити , то вже ознаки нацизму . Але ви як той бауер , поки що того не усвідомлюєте  :-[
Записаний
Життя це не те , що з вами вiдбуваеться , а те як ви до цього вiдноситесь

ББА

• Ветеран
  • Карма +307/-11
  • Останні відвідини:
    Сьогодні в 00:48:22

До уваги форумців!
« Прочитано #62 : Вчора в 15:50:32 »

Приниження гідності одної етнічної групи іншою і є націоналізм

добре що ти розумієш , що срані кацапи - то є націоналісти , які ненавидять всі нації . Всі дуже добре знають як кацапи ненавидять хахлов бульбашєй чурков урюков пєндосов гєйропцєв ускаглазіх і тд і тп .