Я таки мабуть додивлюся вже. Вони дуже пережали першу серію тією дивномрачністю. Десь аж за половину серії стає зрозуміло, до чого то все. А є ж такі як я, що з першого разу далеко до половини не витримують
Так якщо вже аналізувати по двох серіях, то мені більше подобається тут ніж в Ганібалі. Бо в останньому крім мрачності все переперчено отою такою "пафосністю ненормальності". На початку то доволі сильно навіть подобається, бо все ще знято у такому ж стилі. Особливо, якщо дивитися в НD якості! Але десь так на третій серії на пафосність вже тяготить, а далі вже тупо дратує.
Справжній Детектив теж знятий у "відповідному стилі". І добре, що Ти спершу подивилася його, а не навпаки Ганібала (як я).
Тоді фільм сприймається, як стильний. А мені після Ганібала вже видно, що то виявляється такий новий кіностиль і тому з тим знанням і відчуттям вже не може виникнути захоплення від того "ади, як вони то цікаво зняли", бо то вже не перший раз
Не знаю чи все зрозуміло описав.
Ну і прогнозую, що з Твоїм вектором вподобань "Майстри сексу", Тобі мабуть сподобаються менше ніж мені.
А загалом я ще не бачив серіалу рівного по "ступеню присосування" "Пуститися берега".
Всі, що були потім, були лиш у більшій чи меншій мірі гарним часовбивом і не було такого, щоб із зудом в дупі чекав наступного понеділка, бо має вийти нова серія