Моя мама продає хліб (у Львові)
підходить негр-покупець:
— дайте будь-ласка хліб
— прошу. у вас така гарна українська!
— так я ж не москаль
Стою в Бориспільському аейропорті, чекаю друга. Метри за три від мене стоїть чорнющий негр. З виходу викочується мужик весь в пакунках та чемоданах і зачіпає негра одним із чемоданів.
Мужик: Ізвінітє!
І біжить далі.
Негр обтрушується і видає: З...али ці москалі!
Я ридав)))
Після матчу один українець відсмалив прямо як Мазепа! Підходить він (синьо-жовтий) до групи шведів (теж синьо-жовтих) і каже, мовляв у нас традиція після матчу бити один одному пики, але оскільки ми всі синьо-жовті і не зрозуміло, як відрізняти хто свої а хто чужі, то є пропозиція всім зібратися і йти товкти морди москалям - вони біло-червоно-сині і добре видно, хто є хто!
Їде молоде московське подружжя у потязі, і вони проїжджають річку:
Жінка - Дарагой сматрі какоє озєро бальшоє.
Чоловік - Да, нєт ето такоє вадахраніліщє.
Жінка - Та нєт ето озєро.
Чоловік - Та нєт, дарагая, ето вадахраніліще...
Поряд їхав наш студент, не витримав,
підійшов до них і просвятив:"Та ... вашу мать - Д Н І П Р О ЦЕ!!!!"
Вони є у всіх - зручні домашні штани, в яких соромно піти в магазин...
Друг сьогодні дзвонить і заливається в трубку:
я:- Чого ржеш??
д:- та папа їхав на своїй дев"ятці і на повороті..(тут рже як кінь)
я:- Ну, і?
д:- ...рруль відірвався...
ранок... заправка....
в черзі до бензоколонки десь 4-ри машини... і остання стоїть "Таврія".
машини помалу заправляються і от підходить черга піїзджати "Таврії" - як тут перед нею на великій швидкості заскакує "Mercedes" - водій Таврії відкриває двері і кричить:
- Ей, мужик зараз моя черга!
на що водій "мерса" викрикнув:
- доживешся до такої "тачки" як у мене будеш тоже без черги заїзджати...
довго не думаючи водій "таврії" здає взад і зі всього розгону врізається "мерсу" в "зад", вискакує і кричить:
доживешся до такого розуму як я, будеш тоже так робити! (і втікає)
воділа в шоці викликає ДАЇ... ті приїхалиі пробили по номерах, що машина крадена і перебуває в розшуку...
P.S. Бідний ти чи багатий - завжди будь людиною!
далі неформат, цензура )):
З розповіді друга Ігоря.
В нього є дівчина(назвемо її Іра), яка живе в будинку навпроти. Її батьки дуже консервативно ставляться до дошлюбного сексу, але це не заважає парочці ним займатися
Кожного разу, коли батьків нема дома, Іра вивішує на балконі червоний рушник - знак, що Ігор може приходити "на чай".
Одного разу, коли вся сім'я була дома, і про ніяке "чаювання" мови й бути не могло, мама дівчини затіяла прання. Випрала і злощасний рушник і повісила його на балкон. Ігор, побачивши цей знак, швидко побіг до коханої, відчинив двері своїм ключем і ще з порогу крикнув:
-Ірка, знімай труси і лягай на диван, в мене тільки півгодини!
Бачили б ви очі її тата! =)
Коли хлопцям вирізають апендикс, то їх перед операцією голять...там.
Мені було 17 років. Так сталось, що мене голила дуже молода медсестра - як мені було соромно!
Але це ще півбіди - коли я стояв, а вона сидячи мене там голила, мені це нагадало певні сюжети "німецьких короткометражок", і моє чоловіче достоїнство почало ставати все достойнішим і достойнішим.
Коли вона побачила це, відбуся наступний діалог:
- Я так розумію, що вам я дуже подобаюсь.
- Т-так. - відповів я, сконфузившись.
- Такого компліменту мені ще не робили.
Дія відбувається у магазині біля автобусної зупинки. Молодий хлопака питає гумові вироби:
— Яких марок у вас є?
Продавщиця чемно перераховує досить великий список. В цей момент в магазин забігає бабуся:
— Синку, мені автобус втікає, ще треба хліба купити!
Хлопака абсолютно не звертає увагу на бабусю.
— А ребристі є?
— Є.
— А з вусиками?
— Є
— Мені тільки хліба купити!!!
— А з якими смаками у вас є?
Продавщиця перераховує, і тут бабуся, яка вже ніде не спішить видає:
— Синку, ти йдеш курву грати чи компот варити?