Раз Ви в курсі то чому не прикриєте?
Дивно, Ви ж в курсі...
Я то в курсі. А от Ромашкін, видно, ні... І чому Ви думаєте, що я з цим не працюю? Може, хочете допомогти?
А з п"ятикласниками як? провели виховну годину?
Обов'язково. І кожного разу проводжу, як таке бачу. А Ви в таких випадках, напевно, робите вигляд, що говорите по телефону і не помічаєте?
Наскільки би простіще було боротися з кризою якби наші вожді не гризли одне одному горло навіть якщо допустити))),що кожен із них дійсно хоче щось добре зробити для країни.А разом взялися б до роботи.
А чому лише "вожді"?
доречі, чому у нас не дзвонять у "відповідні органи"? та тому, що швидка на виклик їде 2 години до людини, яка отримала смертельну виробничу травму, а про мєнтів і інші структури уже й годі говорити. Робіть добре кожен свою роботу і будемо жити цивілізовано.
Романе! Це тупа відмазка - не дзвоню, бо не приїдуть, не зроблять, не виконають... Не дзвонять тому, що
БАЙДУЖЕ!
Тобто об'єднюватися напевно треба,але я ще не дуже уявляю як це має виглядати і хто би це об'єднав.
Що заважає об'єднатися жителям під'їзду чи будинку для вирішення їх же проблем? Що заважає об'єднатися міським водіям для захисту своїх прав і авто? Рибалкам - щоб очистити навколишні ставки? Любителям тварин - для опіки над бездомними собаками? Любителям макраме - для спільного проведення часу? Це називається -
ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО. Відкрийте Гугл, прочитайте...
точно не люди, що не впевнені в своєму народі.
Дивно, як можна обєднуватись з людьми в яких не віриш?
Чому наші політики живуть нинішнім днем? тому, що вони так думають, як пан Ігор - з цими людьми нічого не побудуєш, люди якісь не такі.
О.... Значить, Романе, це
я не впевнений в своєму народі і відповідно, в собі?...
Ок, почнем здалеку...
Коли я був малим, батько мене вчив, що в житті не можна бути байдужим, а будь-яка несправедливість має бути покарана. Батько не лише вчив словами, а показував це і на ділі. Пам'ятаю зимовий вечір десь в кінці 70-х років, ми ще жили на Б.Хмельницького,46. Під вікном нашого будинку зав'язалась бійка, кілька мужиків били чоловіка, жінка його кричала. Батя мій схопив розвідний ключ і погнав з 5-го поверху на низ. Мені врізалась в пам'ять ця картина, коли я дивився крізь холодне вікно, з нашого дому вибігло ще чоловік зо 4 сусідів... Може це гени, а може батьківська наука так вплинула - мене завжди перло "на подвиги". Я не унікальний, не подумайте, таких людей багато. Але значно менше, ніж мало би бути. Хто пам'ятає совдеповські магазини і черги в них? Пам'ятаєте? Завжди, коли була велика черга - мусіли знайтися наглюки, що пхалися наперед. І мене завжди дивувало, чому з 5 мужчин лише один втручувався в ситуацію і відновлював порядок, а решта опускали очі? Що, ніхто з таким не стикався? В школі я був активним піонером, старостою класу. В армії - комсоргом роти. В університеті - головою студентської профспілки спочатку факультету, а потім і універу... Зараз у мене теж активна життєва позиція... Ви мене, не здивуєте зараз нічим, Романе. Мені дуже часто вслід крутили пальцем біля виска - чи воно йому треба? Таке життя, що більшість людей вважає за краще не висовувати голову. Це не осуд (!!!!!), це факт (!!!!!). Але мені пофіг, бо я живу так, як вчив мене батько і як не можу не жити!
Ви кажете, що я не впевнений в своєму народові і, як політик, живу сьогоднішнім днем, і люди для мене якісь не такі...
Я, той, хто не пройде повз нагло сц***го в центрі міста під деревом молодого дебіла... той, хто не пройде мовчки коли підлітки ламають дитячий майданчик, той, хто.... можна писати багато... той, хто врешті хоча б натиснув на клаксон свого авто і таким чином виявив свою громадянську позицію... -
я, значить, живу сьогоднішнім днем і не впевнений в народі...
Ви - той, хто зробить інакше у вище перерахованих ситуаціях (точніше, нічого не зробить)..., хто вважає, що це справа відповідних органів... хто навіть не подзвонить до цих органів, бо ж "не приїдуть"... хто вважає, що органи працюють вкрай погано, бо влада і лідери мають змінитися... той, хто ту владу обирає і на неї ж плює... -
це Ви, Романе живете майбутнім і від вас віє спокійною впевненістю за долю нашого народу...
Отже, Романе, Ви не праві. Це я неправильний, не такий якийсь. А Ви - правильні. На тому і порішили.