Ого, як "торкнуло" декого....
У нас дуже корисний форум.
Звичайно ж корисний. Тут всі можуть висловлювати
свою, нехай і відмінну від інших, думку.
Економіку я тут вже вивчила: "попит і пропозиція" (і що ті бідні студетни вчать цілих 5років в економічних вузах )
"Переводчиком пойду работать. А чё, английский я знаю..." Косой, х/ф "Джентельмены удачи"
Лалія, закон "попиту і пропозиції" - це не університетський курс! Підозрюю, що Ви здивуєтесь, коли взнаєте що це - шкільна програма. Пропоную Вам звернутись до Wiki, наприклад тут
http://ru.wikipedia.org/wiki/Закон_спроса_и_предложения Заодно можете підгадати ще
http://ru.wikipedia.org/wiki/Гравитация - цей закон я теж часто згадував. Тільки не думайте ради Бога , що вже вивчили всю фізику - це теж лише "школа". Якщо виникне цікавість - можу ще "на пальцях" пояснити теорію відносності... Але ні, поки-що не буду...
Тепер вивчаю соціальне життя.
Я думаю, що і життя вивчає Вас...
В усьому винні люди (.... тут ідуть ті неприємні слова які так гордо цитує Ігор О) бо не пильнують хто шкодить в під"їзді.
А тут Ви помиляєтесь в оцінках. Я цитував "протоколи"
з гіркотою, а не з гордістю визнаючи що з нас ( в т.ч. і з мене) зробили гоїв. Ви неуважні.
А Ви вважаєте можливим перевиховати людину яка таким займається, чи буянить, чи наркомана тим, що я підійду і скажу"Ой як негарно!"
Так. Саме так я і вважаю.
(тут чекаю на курс лекцій по педагогіці і психології)
Ніколи не збирався і не збираюся Вас вчити.
Це все одні слова...
Так, слова. Потрібні ще й дії. Але ж Ви вважаєте, що вже все зробили: "
Дивно: от не смічу, не вживаю алкоголь, веду себе культурно, сплачую податки і т.д. То що ще починати з себе?" Тому робіть щось з собою, щоб не було "одних лише слів".
p.s. Ігор_О певно у Вас дійсно поганий стан у під"їзді.
Стан такий, як і у більшості під'їздів. Біда лиш в тому, що двічі робив у ньому ремонт з власної ініціативи і за власні кошти. Тому я і луплю сусіда-п'яницю. Йому лише 26 років, шкода пацана - але що робити. Чи треба робити як Ви - не звертати уваги?
P.S.Соррі, якщо
випадково чимось образив!