Дивне питання,здається я доволі ясно виражав думку.Постараюсь ще ,я не ставлю питання любов чи ненависть,бо однозначно кожен християнин повинен пропагувати любов,любов до людини,до тварини і навіть отруйної змії чи скорпіона,АЛЕ навіть з великої любові ти не віддаш свою дитину ман'якові тільки тому,що він людина ,не засунеш в пазуху змію чи скорпіона.Бо це смертельна загроза.Коротче кажучи існують люди,оформленні в людиноненависницьку організацію,які зневажають,дурять знищують всіма можливими способами інших не таких як вони.і .т.д.Ми повинні знати якими способами і методами вони нас знищують,і я не раз на цьому форумі писав,що наше спасіння яке хочете,духовне,фізичне любе,залежить від нас.А дорогу до цього спасіння нам показав галеліянин Христос який прийшов боротися з гріхом,і проповідував любов і милосердя,АЛЕ зверніть будь ласка увагу як він звертався до фарисеїв і книжників,які і були цим зародишом з якого вилупилось масонство.Для нас не вихід той який вибрав для себе Гітлер,бо він підмінив євреїв арійцями і діяв за масонськими принципами сам,тільки вже дуже жорстоко і брутально і в кінці кінців тупо.Вони ж маючи такі ж ціли діють повільно,обережно по всіх фронтах,але з набагато більшим успіхом.Ми можем воювати тією зброєю яку Христос нам пропонує,а це любов але і не тільки,це жити чистим життям.Та не буду вже багато писати.Пропоную просто всім пригадати 10 ЗАПОВІДЕЙ БОЖИХ.і ще хочу не погодитись з тими хто пише,що справа тільки в грошах і їх більше нічого не цікавить.Помиляєтесь, коли грошей вже море,тоді хочеться насолоджуватись владою,чути себе всемогутнім,а над ким???Питання не стоїть,щоб знищити євреїв,питання самим вижити.Методи через які ВОНИ діють досить прості і називаються одним словом,гріх.От ще на кінець приклад з телебачення,є така передача"За гроші"там де люди роблять дурниці принижуються за якісь певні суми.Так от ця передача є мікро відображенням тієї глобальної в яку ми всі втягнуті.
Відповідь від: 21 Серпня 2009, 20:32:45
Поки писав не бачив,що Люся вже відповіла,бачу вона хотіла мене підтримати,за що дякую)))бачу нас тут двоїх вже до антесемітів зарахували.і смішно і не дуже.