а от
"Вузько відомому" телеведучому не подобаються нападки на Урганта з боку "свідомих українців"
Зірки російського і українського шоу-бізнесу заступилися за шоумена Івана Урганта, невдалий жарт якого в програмі "Смак" викликав обурення серед українського істеблишменту
На його захист висловилися, зокрема, українська співачка і народний депутат Таїсія Повалій, Верка Сердючка, телеведучі Андрій Малахов і Олексій Дурнєв, повідомляє "Комсомольская правда в Украине".
"Не думаю, що цей жарт був сказаний зі зла. Всі ми іноді жартуємо вдало, а іноді - не вдало. Всяке буває. Але я б не стала особливо прив'язувати політику до жарту Івана Урганта. Не думаю, що він це сказав спеціально для того, щоб образити український народ. Просто невдало пожартував", - сказала Повалій.
Її підтримала і Сердючка: "У наш час ображаються на все! Але перш ніж надути щоки, задумайтеся: хто сказав ці слова? Правильно, автор розважальної передачі, а не Путін або Янукович. Урганту можна. А ще я упевнена, цей жарт був прописаний в сценарії".
"А мені було смішно, – висловився відомий український телеведучий Олексій Дурнєв. – Я завжди виступав за те, щоб прибрати рамки, що обмежують гумор. Трохи варто Урганту було вийти за них, як відразу "свідомі українці" накинулися на нього. Вважаю, влаштовувати сир-бор з цього приводу не варто".
"Ображатися на Ванечку - остання справа. Знаючи його уїдливий, безкомпромісний і безпощадний до будь-кого стиль жартувати, дутися на сказане Ургантом просто смішно", - прокоментував ситуацію телеведучий Андрій Малахов.
Нагадаємо, Іван Ургант опинився в центрі скандалу після недоречного жарту на адресу українців в ефірі російської кулінарної передачі "Смак", коли він сказав: "Я порубав зелень, як червоний комісар жителів українського села". Шоумен приніс публічні вибачення всім, кого зачепив його недоречний гумор, однак зробив це в глузливій формі, чому ще більше задів почуття українців.
Експрес онлайн