не знаю наскільки це відповідає дійсності,але
http://expres.ua/news/2012/05/31/67289"Анонімуси" зламали сайт МММ і виклали в мережу списки вкладників та документи, які компрометують Мавроді
У мережі Інтернет з'явилися дані вкладників піраміди МММ і листування функціонерів, а також рахунки, куди переводилися гроші.
Як повідомив голова Інтернет партії України Дмитро Голубов, в Мережі з'явився сайт
www.mmm-fraud.com, на якому можна прочитати і скачати переписку функціонерів МММ, списки вкладників, дізнатися рахунки, куди переводилися і переводяться гроші, повідомляється на сайті партії.
«Хакери руху« Анонімус »передали мені дані з номерами рахунків учасників МММ, їх паспортами, сумами вкладів. Інтернет повинен знати своїх героїв, людей, які можуть багато чого, так нехай же вони знімуть маски, і всі дізнаються, хто допомагає піраміді існувати, і хто винен у тому, що вже сьогодні долі багатьох людей зруйновані. МММ від початку побудована на брехні, сьогодні в піраміді не більше 400 000 вкладників, коли офіційний сайт говорить про 35 мільйони, але піраміда не в змозі платити навіть такої кількості вкладників », - сказав Голубов.
Експрес onlineсьогодні одна моя знайома хотіла зняти гроші,можливо вечером дізнаюся чи вдалося їй.