Держава флешмобiв i парадоксiв
Все бiльше цiкавлюсь питанням вашого нацiонализму . Був такий видатний iдеолог ОУН Микола Сциборський , написав купу книжок про теорiю саме украiнського нацiоналiзму . Так от згiдно його теорii ,всi щирi украiнцi повиннi будувати нацiократiю . Тобто одна мова , одна нацiя , i всi мiж собою рiвнi . Але тут же , а начолi нацiократичного суспiльства мае бути елiта ОУН разом з вождем нацii . Так , значить однi щирi мають чесно працювати , а тi що щирiшi будуть розподiляти заробленi блага . Ну в принципi , я вже таке видiв при соцiалiзмi , коли партiйнi комунiсти отримували троха бiльше нiж простий люд . Тай у Гiтлера партiя називалась нацiонал-соцiалiстичною .
А саме головне не факт , коли у владi будуть самi щирi екземпляри украiнськоi нацii , то розподiл всiх благ суспiльства мiж рештою щирих , якi залишаться , буде самим справедливим . I знову утопiя .

Щось воно у мене не клеiться
Звiсно , я хотiв би побачити таке суспiльство , де всi ходять у вишиванках , розмовляють тiльки украiнською , а довкола тiльки жовто-синi прапори . I нiяких жидiв , маскалiв i мадьярiв . Ну чим не рай , хоча десь я таку картину вже видiв