ну і як ви собі уявляєте мене???
Я не намагаюся когось уявляти, щоб не мати упереджоного ствавлення. Буде нагода, познайомимось, але і цього не буде достатньо, щоб сформувати остаточну думку. Бо люди перевіряються часом і в тісній співпраці, а ще люди можуть змінюватися. Тому я намагаюся, доки це можливо, вірити в людей.
Я думаю, що внашій країні тату - це просто мода. Українцям не притаманно робити тату з точки зору їх культури. Загалом українці роблять тату, здебільшого, в армії чи на зоні. В армії - це несформована власна думка (бо людині лише 18-20) і слідування за натовпом. А от в зоні - це вже набуває більшого філософського змісту. Татуювання на зоні носять відображення "понятий". А те місце з Біблії, яке привів Ньюроман, дійсно носить характер заборони. Та слід зазначити, що там маються на увазі тату саме окультного змісту.
Сказати, що тату - це зло неможна ,бо наприклад, в косметології його широко застосовують для виправлення певних дефектів. Головне - це мета, з якою люди роблять тату. Звідси і розуміння добре це чи погано, потрібне воно чи ні.