Народ, буду задавати наївні але конкретні запитання, які стосуються процедури підклучення до нету через локалку.
Ну припустимо, я найшов провайдера, який має підведену мережу до будинку, в якому я живу, то які мають бути мої дії і за шо треба буде платити, шо купляти самому?
1. чи потрібно купляти якесь додаткове залізо до компа (модем чи плату)? скіко то буде коштувати? купляти треба самому чи провайдер має в наявності?
2. що являє собою процес
підключення? Зрозуміло шо я йду в офіс і укладаю договір про надання послуг, а дома я налаштовую все сам, чи то прийде спец і все підключить за окрему плату вплоть до перевірки наявності зєднання?
3. наприклад я підключусь до
Домашній Small 2 Мбіт/с, то шо мені треба буде платити 125 грн. в місяць. тобто 100 грн. за інтернет і + 25 грн. за локалку (мережу)?
Я зара Собі в Франі Підключатиму Нет Груп такщо Вова можеш мені дзвонити я тобі всім поможу чим надо і в Калуші він В мене тоже))
Як не розберусь то подзвоню, надіюсь номер Ти не встиг змінити.
Всетаки У Фарнківську я не провів собі нет груп але знайшов інший варіант Інтернет від Діджус Така тєма платиш 5 грн за 1 підключення інтернету за добу і далі по 5 копійок за 1 мб...а якщо не хочеш заходити в нет то гроші не зїдає а зїдає тіки за 1 підключення тіки то шо швидкість троха галяцька не для скачування але для переглду сторінок то нормА)
Я теж пробував цей нет рік назад, за всласними спостереженнями через МТС (ЮМС) нет реально потужніший.