ЯЯ, хіба я казав, що калушанам не потрібен Льодовий??? Знайдіть такі слова у моєму коментарі, пліз! Проте... Не надіюся на Вашу відповідь - маю вже досвід спілкування з Вами.
Калушанам потрібно багато чого. І катки, і басейни, і світло, і дороги... І, зауважте, ніхто Насалика
не критикує і не заважає йому, якщо йдеться про те, що місту потрібно! Наразі створено стійкий міф, що депутати і "підлий Очкур" заважають меру працювати... Але ніхто не каже,
яким чином! Правда ж полягає в тому, що без підтримки депутатського корпусу Насалик
не зробив би нічого! Абсолютно нічого! І рада
завжди голосує потрібні рішення. Конфлікт крутиться навколо тих питань, про які мало хто знає... Навколо крадіжок майна і землі, іншого... Не хочу про це, бо то надто специфічно. Тому не приписуйте мені зайвого.
Щодо Льодового палацу...
Я описав лише
корупційну схему, завдяки якій у нас постав той палац. Вірите - не вірите, Ваша справа. Більшість корупційних схем у нас в країні здійснюються саме на тому, що
потрібно людям чи державі. І мости після повені... І томографи в міських поліклініках... І наповнення казни міста продажем землі... Все це потрібно. А те, що хтось на цьому збудував хату - питання інше.
Я не піднімав питання
доцільності Льодового. Я звернув увагу форумців, що тепер доля палацу
вже не дуже цікавить ділків! Рятуватися -
нам з вами! Хто не зрозумів - прочитайте ще раз останнє речення мого коментаря вище.
І ще. Багато чого місту потрібно. Лиш за все треба платити. Можемо - маємо. Не можемо - проблеми. У мене є особисте авто - БМВ735. Це дорога машина. Що би було, якби я її подарував, скажімо, одинокому пенсіонеру? Вгадайте?
Відповідь від: 12 Жовтня 2009, 23:24:15
А хаяти, то спроможний кожен, аби лише голос був гучнішим.
Шкода, що Ви подумали про мене саме так. Ваше право.
Мені також недовподоби неконструктивні рішеня питань, вірну відповідь на які бачу навіть я.
Поділіться, не тримайте її в собі!