Шановні хлоці , форум це місце де люди спілкуються і кожен може висказати свою думку і позицію , якщо це не перечить правилам спілкування . Чи не так ? Я висловлюю свою позицію по різним питанням , ви можете погоджуватись або не погоджуватись з нею , то ваше право. Таке саме право я маю по відношенню до ваших дописів і вашої позиції. Це нормально , так вести діалог. Ввічливо і культурно. Але коли постійно , як аргументи пишуться образи і хамство , різного напрямку , а на зауваження про недостойну поведінку , образи і хамство тільки посилюються (чи то від злості , чи то від своєї спадковості ) , то думаю варто було б задуматися над питанням , яке поставив asin "Не в тому причина.А в чому думай сам." Думаю саме в тому , що хлопці вважають , що сперечатися і хамити це одне й те саме.
А саме неприємне , це байдужість інших , мовчите значить підтримуєте то хамство , яке діється на форумі.
Ну , а коли такий "ввічливий " опонент , стає ще й форумцем року , думаю , що щось не те твориться з критеріями відбору на таке почесне звання.