А тут лише 10 років ЖИТИ , ПРАЦЮВАТИ , ТВОРИТИ , РУХАТИСЬ ДО ПРОГРЕСУ .
Сам розумієш то лишень лозунг . Хоча з Льондону він звучить дуже шикарно , патрітично і пафосно , ну прямо щирий український патріот на англійських теренах.
Лозунгами 10 років дитину не прогодуєш.
Хоча можна не чекати цих 10 років і переїхати в стабільність і благодать прямо завтра чи в наступні місяці . Кацапстан з радістю прийме всіх бажаючих
Ну в Англію ти нікого не кличеш , а я нікого нікуди не кликав і не агітував , я лише про те , що 10 років треба було б методично готуватись до вступу в ЄС , а вже потім рвати на собі вишиванку і спалювати всі мости. А тепер ні туди , ні сюди.
Вибір - за кожною людиною .
Саме так , якби кожній людині чесно пояснили , які труднощі , в найблищі 10 років , чекають його сімью на шляху до ЄС , думаю не багато людей стало б під твій лозунг "10 років ЖИТИ , ПРАЦЮВАТИ , ТВОРИТИ , РУХАТИСЬ ДО ПРОГРЕСУ ."
І ти зрозумій , я також хочу аби в Україні було так як в Європі , а може й ще краще. Я проти того яким шляхом і якими методами , наші політики реалізують цю мету. Таке враження , що про простих людей взагалі не думають , вирішують свої проблеми.