Велике прохання до A.L.V? якщо ви так прагнете в європу то будьте добрі, сплатіть мені за інтелектуальну власність, я маю на увазі копіпаст в останньому реченні. Жарт.
А тепер для тих хто в танку. Я першим попросив пояснити механізм настання добра, натомість мені ставлять зворотне питання не давши відповіді на жодне з поставлених питань, та ще й оголошують путінським тролем. За слова потрібно відповідати, тому прошу надати докази.
Тепер що до "буде гірше":
Після підписання асоціації ми повинні підняти ціни на електроенергію, газ, водопостачання, теплопостачання... А про зростання зарплат в жодному документі не сказано, євросоюз цього не вимагає.
Нам встановили мізерні експортні квоти, на томість впродовж певного періоду повинні зростати квоти на імпорт, а секонд хенд взагалі, повинен зразу і безперешкодно витіснити з ринку всі товари, як виживе вітчизняний виробник мені не зрозуміло.
Вартість електроенергії на експорт не може бути вищою від вартості на внутрішньому ринку, тому зрозуміло що олігархи продаватимуть електроенергію на внутрішньому ринку по європейських цінах, щоб мати добрі заробітки, на людей їм начхати.
Після вступу в ЄС прибалтики, в них потребували закрити ігналінську АЕС, в болгарії потребували закрити АЕС козлодуй. Якщо в прибалтиці працювали реактори РБМК то в болгарії ВВР, найбільш масові ректори, такі як в європейських країнах, США. Наслідок: тепер прибалтика і болгарія купують електроенергію в ЄС, за значно завищеними цінами.
Про приватизацію теж не забули, це обовязковий атрибут, які наслідки від приватизації можете поїхати на хімзавод подивитись, по дорозі зверніть увагу на промплощадку від обїзної (база ТОВ 555) до каналу. З усіх підприємств працює хіба що кераміка, решта поїхало на металобрухт.
Не забудьте почитати історію, на які колонії розбити африка, латинська америка. Непоганий приклад індія, особливо той період коли англійці ткачам пальці відрубували. Ну і не забудьте про опіумні війни почитати.
В межах одного форуму і одного повідомлення всю історію, до сьогодні включно викласти не можливо, хто вчив історію той погодиться зі мною, а хто не вчив той і далі вперто буде писати нісенітниці.
На останок хочеться згадати Слободана Мілошевича