Знов стаття від людини, яка сама у тій Польщі не була і не працювала. Звісно поляки нас підтримають
Ти їздив туди на роботу? Поїдь, погни спину за 8 злотих за годину, 16 годин в добу, за це отримаєш десь 600$ в місяць. До майдану за такі гроші не працювали в польщі.Підтримка сильна, за це вони майдан підтримували
Мені особисто при Януковичу за 300-500$ в місяць по 8 годин тут більше подобалось.
А ти уже багато літачків зробив ? Чи може розкажеш яким чином ти можеш відновити чи організувати якесь виробництво
На відміну від тебе я не тікав нікуди, щоб лизати старий "секель", а проживав тут, витрачав тут зароблені гроші - підтримуючи економіку. Спеціальність в мене інженерно-технічна і я не не найгірший спеціаліст, до мене звертаються багато людей, при потребі можу проектувати, але завдяки різним революцям, з промисловістю в нас все гірше й гірше. Все йде на металобрухт, країна перетворюється в сировинну колонію, а різні неуки, що зкурили буквар, втекли звідси і гавкають про покращення вже три роки, а воно все гірше і гірше, чи з льондона видно краще???
При цьому у прес-службі ДП "Антонов" спростували інформацію про те, що до Китаю переходить право власності на літак-транспортер АН-225.
Для сьогоднішніх державних керівників, суперечити самим собі не в новину
тому особливо вірити не варто.
Стосовно того, що хтось обзиває Путіна. Хто і скільки би не зневажав Путіна, як завгодно зневажаючи, Путін президент 1/9 частини суші, людина, що впливає на світові політичні процеси, а хто такий ББА??? Опудало горохове і тільки тут його брязкання консервними банками трішечки чути, але все менше й менше.