А може, це ти мантри повторюєш, що вона відпрацьований матеріал? Ти знаєш чи у неї нема в запасі ніякої політтехнології, яка дозволить їй вийти на вершину? Не знаєш. ... А базікаєш...
Хммм мдя цікаво. Люся і після цього ти кажеш що не фанатка тимошенко?!
Чи може ти бажаєш пережити іще одне покарання у вигляді тимошенко?! Чесно якщо трапиться така казкова історія, і тимошенко стане лідером країни. Тоді вже точно ми заслуговуємо якуновича. Зрештою ти обзиваєш мої слдова базіканням не привівши жодних аргументів. натомість всі прекрасно знають що рейтинг тимошенко трошечки зріс після посадки, та не настільки що б вирівняти те падіння яке спостерігається в останні роки. Через її бездіяльність.
У нас он одного вже вибрали який двічі сидів по криміналу. А як ВОНА може стати крім багіні ще мучиницею.
Та давайте памятник їй поставим за те що нагнула країну, і нас з вами зокрема!
Іправду каже бурум-бурум - ми ніхто не знаємо які реальні можливості на тих переговорах у неї були і її особисту вигоду в тій угоді так і не доведено.
угу ну то дапвайте барана поставим премєром. один результат. людина замість того що б відстоювати інтереси держави зливає їх. якщо я не помиляюсь то в розвиненинх країнах із громадянським суспільством, після такого зливу політик сам іде у відставку аби не позоритись.
Та й взагалі пора міняти свій власний погляд на політику (нам) Не має значення кого МИ поставимо на вершину влади. Треба усвідомити, що має значення не особа яка буде там сидіти, а те, ЩО МИ ДОЗВОЛИМО ЇЙ З НАМИ І З ДЕРЖАВОЮ РОБИТИ. Чим більше людей це усвідомлять тим скоріше прийдуть кардинальні зміни, яких чекали від помаранчевої революції і, які, нажаль, не прийшли, бо не було змінено основного - усвідомлення ролі народу в політиці.
от і поміняйте свій підхід. замість того що б возвеличувати злодія, поставте її на місце. а не робіть з неї мученицю. я розумію що там всі такі як вона, і не сидять. Значить вона вдвічі дура.
Ви судите про те чого навіть незнаєте , лиш би судити , Тимошенко ще навіть не в тюрмі а в слідчому ізоляторі. Так само ви обізнані і про інші її діяння , але це не заважає вам зводити наклепи на неї. Коли б ви попали в тюрму у вас я переконаний був би рейтинг такий який присвоюють наклепникам.
шаановний. вибачте за невдалий жарт. та якщо ви не зрозуміли, то поясню ви тут розводите людей що в тимошенко рейтинг як ніколи. я і подумав можа за рахунок нових знайомих?! я розумію ваш досвід в питаннях тюрем і ізоляторів, та не обманюйте людей. і ще знаєте таку приказку " від тюрми і від суми, не зарікайся" та я радий що вас турбує мій рейтинг. тільки я поки що країною керувати не планую.
Відповідь від: 04 Листопада 2011, 19:27:51
з.і. зрештою тимошенко краще сидіти бо як тільки вона вийде її рейтинг знов впаде!