Вчора відвідали паб "Під ясенами"
1. Просто повечеряти ну і за одне оцінити
2. Ставлю 9,5. Хоч я не дослідив усі закамарки, бо було багато відвідувачів, але стиль витримано всюди однаковий. Може ще б додати якихось старовинних речей на стіни, світло треба було під старовинне забацати, як от із підлогою постаралися. Але загалом власникам належиться пам'ятник лише за ремонт і збереження первісного призначення закладу (пивний бар).
3. 10. хоч і довелося почекати на замовлення біля 15-20 хв. але якраз по ТВ був пляжний футбол Україна-Італія, тому очікування було приємним. А обслуговування можна лише похвалити. Культурно, швидко і зацікавлено (небайдуже до потреб і вподобань клієнта). Крім того цікава фішка - меню у якості підставок під тарілки.
4. Замовляли "Тамаду" у духовці запікається у глиняній мисці говяже мариноване мясо з печерицями у вершковому соусі, з помідорами і зверху сир сулугуні. також брали картоплю по селянськи.
Чесно кажучи спершу думали, що то мало, але потім ледве доїли. Порція "Тамади" 300 гр., але її можна було брати і одну на двох (якщо то вечеря а не обід). М'ясо було гарно промариноване, трохи жорстке, але дуже смачне. Картоплі у порції не надто багато, але то наразі була найсмачніша картопля по селянськи з тих що ми куштували.
Загалом дуже смачно. -10. Наступного разу спробуємо щось інше.
На запивон брали зелений чай (звичайний "Чайна країна", але гарно сервірований) і калуське пиво, нефільтроване "шпилька", яке в меню наз. "Фірмове".
Пиво у нас останнім часом щоразу інакше на смак, але відвідувачі ним в основному задоволені.
5. Ціни, як на Калуш досить навіть нормальні. Ставлю 10. На 2 "Тамади" 2 картоплі пиво 0,3 і чай ми витратили трохи більше 112 грн.
З одного боку ніби і немало. З іншого у піцерії ми витрачаємо 85-90 грн. але так не наїжся.
В меню було зазначено, що у будні дні в обід є комплексні обіди за 25 грн. Варто колись і це попробувати.
Загалом ми приємно провели час та можемо рекомендувати і вам завітати туди і самим все перевірити