Отже, я відштовхуюсь від того, що є потребою, на мою думку, Насалика - а саме - ВИГЛЯДАТИ чи СКЛАДАТИ ВРАЖЕННЯ ДОБРОГО ВУЙКА.
що він робить - перш за все орієнтується на думку люмпенів - котрим треба... сам знаєш чого
йо-й - по порядку - то так довго, та спробую лише вибірково, головне аби зрозуміло
Отже, що ми маємо - ТБ, котре люмпена не цікавить - відтого і доля того ТБ люмпену не цікава, а про працівників - для люмпена, то й мова не ведеться
Чого хоче люмпен? Аби його з горища не заливало,
аби до туалету не потрібно було ходити по годиннику, відповідно до розкладу подачі води,
аби його дітяв у школі з вікон не дмило,
аби сміття вчасно вивозили, а не смарділо у дворах
аби дороги поремонтували..... думаю зрозуміло й продовжувати цей перелік немає жодного сенсу
та як ти гадаєш - Чи можемо ми осудити того люмпена, за те, що він хоче нормальних людських умов для життя? - певне таки НІ
друге питання, що нашого люмпена довели до того, що він тішиться з можливості користуватися тими послугами, що для інших є лише нормою життя (далі продовжувати не стану - то надто довго)
тому, коли Насалик заявляє, що... - цитую з "Вікон":
— За зарплату “КМТ” несе відповідальність директор, — наполягав міський голова. — Тому, поки я повністю не виплачу заробітну плату бюджетникам, не розрахуюся по захищених статтях, про жодну дотацію не може бути мови. Між іншим, місто також не отримало чималу частину дотації від держави і, найімовірніше, 50% так і недоотримає. “Дзвони Підгір’я” також не отримують дотації. Ми “погасили” заборгованість по дотації хіба що перед ЖЕО. Але ж вони забезпечують життєдіяльність усього міста!в очах люмпену - він правий на 100%, а додаючи той фактор, що КМТ люмпену не цікаве - то й на всі 200%
у місті, ще ДУЖЕ багато невирішених комунальних проблем й до того часу наш люмпен завжди буде вважати першочергово по необхідності ремонти доріг, каналізацій та дахів й йому ніякого діла не буде до проблеми "свободи слова" чи ще якихось філософських категорій, у розвитку яких, на думку інтелектуала, обмежують люмпена.
Мені ще "розжовувати" оте???
Відповідь від: 19 Лютого 2010, 23:07:04
Твою позицію мало хто розуміє
перепрошую - та у даній темі (проблемі КМТ) в мене НЕМАЄ ПОЗИЦІЇ - хоча б лише тому, що я НЕ Є учасником того конфлікту
у даній темі - в мене є лише власна думка про те, що відбувається протягом того конфлікту
Армані - будьте уважнішим - дуже прошу