« Відповідь #8 : 21 Листопада 2008, 13:14:16 »Цитувати виділене Цитувати
Інтерпретація "-" в "+":
- Я не худюща – я просто не снідала
- Я не товста – я просто вечеряла тричі
- Я не маленька – на ковзанах і в папасі я вища за Вас
- Я не висока – просто ковзани на каблуках.
- Я не Венера – в мене немає нічого венеричного
- Я не красива – я до чортиків мила
- Я не ненажера – я гурман
- Я не п'яниця – просто можу багато випити
- Ні, відро не вип'ю – але відсьорбну багатенько
- Я не феміністка – я просто розумніша
- Я не стерво – я просто нетолерантна
- Я не боягузка – я просто знаю, що справа закінчиться задницею
- Я не зануда – я просто знаю, як правильно робити, щоб справа не закінчилась задницею
- Я не дівка – я жінка, яка дає... в чоло і скалкою
- Я не нехлюйка – я просто люблю поспати
- Я не роззява – хоча ні, я роззява
- Я не нечепура – мені просто мало місця в шафах
- Я не бруднуля – я просто не люблю прати
- Я не скупа – мені просто грошей жалко
- Я не начитана – я читаю Марініну
- У мене не поганий смак в літературі – я просто читаю все
- На мене не не можна покластися – просто ви зісковзуєте
- Я не обманюю – я вигадую
- Я не брешу – я просто дуже добре вигадую
- Я не шльондра – я просто одна спати боюся
- Я Вам не грубіяню – я просто використовую довгі слова
- Я Вас не перебиваю – просто у Вас регламент
- Я не п'яна – я задумлива
- Я не твереза – я така завжди
- Я не туплю – я не в настрої
- Я з Вас не знущаюся – я Вас вивчаю
- Я не пихата дура – просто сьогодні з самого ранку не мій день
Інтерпретація "-" в "+":
Відповідь від: 28 Січня 2010, 22:21:27
У мене рецепт на "Щастя"
І я додам ще один рецепт
:
Беремо дванадцять місяців року
і добре очищаємо їх від заздрості, ненависті, засмучень, жадності, упертості, егоїзму, байдужості.
Кожен місяць розрізаємо на три рівні частини, при цьому уважно дотримуємось пропорції,
щоб кожен день був заповнений роботою не більше ніж на третину, а інші дві третини були заповнені радістю, гумором і веселістю.
Додаємо три повні (з верхом) ложки оптимізму, велику жменю віри, ложечку терпіння, декілька зерен терпимості і на кінець дрібку ввічливості і порядності по відношенню до всіх і особливо до ближніх.
Всю отриману суміш заливаємо зверху ЛЮБОВ'Ю!
Тепер, коли страва готова прикрашаємо її пелюстками квітів доброти і уваги.
Подавати щодня з гарніром з теплих слів і щирих усмішок, що зігрівають серце і душу.
Смачного!