Если работа завершена, все сказано и все сделано, чего было больше — разговоров или дел?
Говорити мусиш
і під час підготовчого періоду - планування, розробка стратегії, складання кошторису і т.д. і в процесі - щоб вчасно виявити помилку чи необхідні зміни
.
Если бы в среднем человеческая жизнь длилась 40 лет, что бы вы изменили в своей жизни, чтобы прожить ее максимально?
Напевно народжувала б у 13-15 років, щоб встигнути з внуками сходити у гори.
Эта критика унизительна и несправедлива. Что вы сделаете?
Дивне питання. Тут у всіх буде однакова відповідь. Те, що й кожен у такій ситуації - не залежно говорять про друга чи просто знайомого. Коли ті розмови несправедливі - любий про це скаже. Тим більше, якщо я тих, хто це говорить поважаю і ціную - такі люди зрозуміють, що помилялися, якщо вони справді мають помилкове враження.
Если бы вы могли дать маленькому ребенку только один совет за всю жизнь, что бы вы сказали?
шукай Боженьку в собі. Чи - будь щасливим - ти як ніхто вартий щастя, ти народжений для нього.
Смогли бы вы нарушить закон для спасения любимого человека?
Звісно. Без питань!
Вы видели безумие там, где позже увидели гениальность?
Та одне без іншого не можливе
. А може воно одне і теж у деяких випадках?
Что в этой жизни вы делаете иначе, чем другие люди?
бачу, сприймаю., відчуваю
, реалізовую.
Вы держитесь за что-то, что вам давно пора отпустить?
ага
Если бы вам предложили навсегда переехать в другую страну, куда бы вы переехали и почему?
Цінне питання - з нашою владою, відчуваю, що над ним прийдеться подумати не одній родині.
Вы нажимаете кнопку вызова лифта больше одного раза? Вы действительно верите, что это ускорит лифт?
Ні, це заспокоїть нерви
і людина подумає "але ж я таки щось роблю"
Кем бы вы хотели быть: нервным гением или счастливым дурачком?
гг
( щасливим генієм - я винайду ефективне заспокійливе, щоб не бути нервовою
і зрозуміти, що геніальність - це просто гармонія з природою і Творцем). ...Хоча - геній і дурачок - то одне і те ж. Тільки перший - ще нервовий, а другий - уже щасливий.
Почему вы — это вы?
не скажу!
За что вы больше всего благодарны в этой жизни?
за ВСЕ
Что вы выберите: потерять все свои прошлые воспоминания, или никогда не иметь новых?
У-у-у!Я не хочу втрачати старих спогадів
! Але без нових - ніяк не можна! Хай вже амнезія ніж відмирання
Вы помните, как были ужасно расстроены лет 5 тому назад? Сейчас это имеет значение?
угу. Тоді була розтроєна, а тепер - четвертована.(бо якби була роздвоєна, то тепер - стала б об"єднана)
Какие события из вашего прошлого заставили вас чувствовать себя настоящим, живым?
ущипнула себе - і мені заболіло
Если не сейчас, то когда?
тільки не на пенсії
Если вы еще не достигли этого, то что вам терять?
Як?! настрой. Налаштованість і шлях. Сам процес-с-ссс.
Почему религия, которая проповедует любовь, стала причиной стольких войн?
або вона не істинна. Або люди такі недосконалі
. А чому чоловіки створені для боротьби і воєн? Згадайте старозавітні війни - яка там тактика і стратегія!..А! Дійшло. Так ті релігії спершу проповідували війни, а потім - любов. А життя таке циклічне
Если бы вам сейчас дали миллион долларов, вы бы уволились с работы?
Ні - вимагала б ще другий
(а як же інакше - людям завжди мало)
А потім - відкрила б свій бізнес. Без роботи не можна - відразу цилюліт нападає. Прийдеться, ще гроші вимагати на молодих охоронців, щоб захищали від нього.
Чтобы вы больше хотели: иметь много работы, которую нужно сделать, или мало работы, но той, которую вам нравится делать?
Звичайно, що друге. Людина завжди собі знайде ще роботу\"ключку"=заморочку.
У вас есть ощущение, что сегодняшний день уже повторялся сотни раз до этого?
Повторявся - ні. Але відчуття, що я цю ситуацію уже десь бачила не у цьому житті(тілі)\що мені її показували чи я про неї знаю уже інколи буває. Знайоме до містики. (Ой, це я вже серйозно відповіла)
Когда в последний раз вы начинали активно действовать, имея в голове только зачаток идеи, но при этом уже сильно веря в неё?
Ой, чи не завжди так.
Если все, кого вы знаете, умрут завтра, кого вы навестите сегодня?
Краще всіх запросити на пікнік
Когда уже наступит время рассчитывать риск, и начать делать то, что вы считаете верным?
воно давно наступило і продовжує йти
Если мы учимся на своих ошибках, почему мы боимся их совершать?
тому, що від тих помилок інколи буває погано і боляче близьким людям...
Ну, так хочеться ж бути самим успішним
чи хитрим - вчитися теоретично, без практики. А потім- відразу керувати
А сердцебиения?
А ти звідки знаєш? Рівно 5хв назад.
Что вы любите?Последние ваши действия выражали эту любовь?
м"яконький стьоб
Вы сами их принимаете, или кто-то принимает их за вас?
Капець питання - а хто ще може прийняти рішення крім самої людини?! Їй можна щось порадити, але рішення людина завжди приймає самостійно про те чи скористатись даною інформацією чи ні.
Напевно, у мене ще не минуло дитинство в душі - коли ми любили заповнювати всілякі анкети
. Дякуючи Лалії - порозважалась.