20.04.2011 р. Пішоходний перехід по вул. Б.-Хмельницького, зі сторони "Барвінку"-"Фокстроту" на сторону "Лотос"-"СОК". Близько 15 години, тобто час доби, коли в буденний день рух транспорту незначний (з обіда на "хімію" вже проїхали, з роботи - ще не повертаються). Подивившись наліво - десь вдалені (перед пішохідним на "пятачку") побачила ТЗ, доволі жваво почала переходити дорогу (поспішала) і буквально зробивши кроки чотири (а це майже середина дороги) побачила, що на мене буквально на шаленій швидкості несеться дане авто. Метрів 15 відділяло нас - водій швидкості не збавляє. Мене буквально паралізує страх, я в розгубленості, тому що не розумію - рухатись назад чи вперед, чи залишатись на місці. Коли відстань сягнула 3 метрів - водій різько вивертає кермо і обїзджає мене зліва (тобто спереді мене). Це все відбувається в лічені секунди. На сталій швидкості.
хоча перебувала в стані шоку, та запамятала і марку і д/н ТЗ і (хоча бокове скло було затемнене) та обриси водія в светері (синьо-біла смужка) розмовляючого по моб. телефону.
БЕРЕЖІТЬСЯ АВТОМОБІЛЯ АУДИ А-6, СІРОГО КОЛЬОРУ (ТИП КУЗОВА - СЕДАН), НОМЕРНИЙ ЗНАК ВС 2121 АА