Вільний форум міста Калушa

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Форуму:

17 років 4 місяці 21 день

Автор Тема: Готуємо їсти  (Прочитано 280922 раз)

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

Alexander

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +670/-5
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 3342
  • Останні відвідини:
    24 Травня 2023, 20:00:52

    Звідки: kalush
Готуємо їсти
« Прочитано #240 : 04 Січня 2011, 21:02:07 »

Печінка мені потім троха розказала, що про мене думає
 :D як в анекдоті, на ранок башка тріщить, печінка болить, - видно печенька несвіжі були :)
Записаний
поверь малыш, не в пирогах счастье..

Рибка

  • Модератор
  • *
  • Карма +962/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 2922
  • Останні відвідини:
    11 Липня 2020, 23:31:29

    Звідки: Калуш
Готуємо їсти
« Прочитано #241 : 04 Січня 2011, 22:23:24 »

А як індик получився? не сухий?
ні не сухий, класний  :good
Записаний
І все буде добре, для кожного з нас.  І все буде добре, настане наш час.

yurko

  • Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 30351
  • Останні відвідини:
    Вчора в 16:30:04

    Звідки: Чорновола-Шахтарська-Леніна-Салінарна-Пілсудського
Готуємо їсти
« Прочитано #242 : 05 Січня 2011, 12:56:45 »

Німці роблять майже те саме. Додають не так до грибної, бо вони нрибів не дуже, а до бульйону.

Правда різниця у тому, шо вони просто роблять бліни (як на налисники) і потім ріжуть їх на смужки. Виходить доволі цікаво. І думаю до грибної підходитиме ще краще.
Записаний
Читайте по губах: Без газу чи без вас? Без вас. Без світла чи без вас? Без вас. Без води чи без вас? Без вас. Без їжі чи без вас? Без вас.


Sunny

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +181/-0
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 583
  • Останні відвідини:
    31 Травня 2019, 13:52:21

Готуємо їсти
« Прочитано #243 : 05 Січня 2011, 12:58:22 »

Німці роблять майже те саме. Додають не так до грибної, бо вони нрибів не дуже, а до бульйону. Правда різниця у тому, шо вони просто роблять млинець Посмішкаи (як на налисники) і потім ріжуть їх на смужки. Виходить доволі цікаво. І думаю до грибної підходитиме ще краще.
Млинець і смажене в олії тісто - трохи різні речі :-D
Записаний

yurko

  • Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 30351
  • Останні відвідини:
    Вчора в 16:30:04

    Звідки: Чорновола-Шахтарська-Леніна-Салінарна-Пілсудського
Готуємо їсти
« Прочитано #244 : 05 Січня 2011, 13:03:30 »

І що?..
Записаний
Читайте по губах: Без газу чи без вас? Без вас. Без світла чи без вас? Без вас. Без води чи без вас? Без вас. Без їжі чи без вас? Без вас.


Sunny

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +181/-0
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 583
  • Останні відвідини:
    31 Травня 2019, 13:52:21

Готуємо їсти
« Прочитано #245 : 05 Січня 2011, 13:08:10 »

Німці роблять майже те саме.
посміхайся, Юрку. просто сказала, що це не те саме, як ти написав. Про всяк випадок - проконсультуйся з дружиною:) попробуй не як у німців. повір - це смачно
Записаний

yurko

  • Адміністратор
  • *
  • Карма +1206/-13
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 30351
  • Останні відвідини:
    Вчора в 16:30:04

    Звідки: Чорновола-Шахтарська-Леніна-Салінарна-Пілсудського
Готуємо їсти
« Прочитано #246 : 05 Січня 2011, 13:19:44 »

Я  на доповнення до Вашого написав свій рецепт. Зовні воно подібно виглядає.  Звісно, що на смак зовсім різні речі.
Консультуватися ні з ким не збираюся.
Посміхаюся регулярно.
Ваш рецепт спробую, але мабуть уже у чиємусь виконанні, бо Рибка з тістом бавитися не буде.
Записаний
Читайте по губах: Без газу чи без вас? Без вас. Без світла чи без вас? Без вас. Без води чи без вас? Без вас. Без їжі чи без вас? Без вас.


Sunny

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +181/-0
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 583
  • Останні відвідини:
    31 Травня 2019, 13:52:21

Готуємо їсти
« Прочитано #247 : 05 Січня 2011, 13:28:41 »

Ваш рецепт спробую, але мабуть уже у чиємусь виконанні, бо Рибка з тістом бавитися не буде.
це звичайне тісто! виздоровлюйте.
Записаний

Рибка

  • Модератор
  • *
  • Карма +962/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 2922
  • Останні відвідини:
    11 Липня 2020, 23:31:29

    Звідки: Калуш
Готуємо їсти
« Прочитано #248 : 05 Січня 2011, 13:36:20 »

Дякую :), дай Бог і Вам міцного здоров"я :)
Записаний
І все буде добре, для кожного з нас.  І все буде добре, настане наш час.

Сонечко+

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +801/-5
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 3805
  • Сонячного життя вам, сповненого чудес і сюрпризів!
  • Останні відвідини:
    09 Вересня 2023, 17:33:39

    Звідки: з маминого животика
Готуємо їсти
« Прочитано #249 : 05 Січня 2011, 22:38:24 »

і відразу посмажити на олії до набуття кольору
на олії чи в олії? Як фрі? Чи як оладки смажать?
Записаний

Sunny

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +181/-0
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 583
  • Останні відвідини:
    31 Травня 2019, 13:52:21

Готуємо їсти
« Прочитано #250 : 06 Січня 2011, 12:41:52 »

смажити в олії. але без фанатизму. врешті, ви побачите по самому тісту, скільки треба. але не, як фрі - точно
Записаний

Alexander

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +670/-5
  • Offline Offline
  • Стать: Чоловіча
  • Повідомлень: 3342
  • Останні відвідини:
    24 Травня 2023, 20:00:52

    Звідки: kalush
Готуємо їсти
« Прочитано #251 : 06 Січня 2011, 14:05:50 »

треба попробувати, це має бути непогано :)
я колись грибову юшку з снеками готував, після прожарки в олії
кидав вже в тарілку потрохи, аби не розмякли сильно :)
Записаний
поверь малыш, не в пирогах счастье..

advokat

  • Модератор
  • *
  • Карма +722/-1
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 2145
  • Останні відвідини:
    20 Вересня 2017, 23:20:40

    Звідки: Івано-Франківськ
Готуємо їсти
« Прочитано #252 : 07 Січня 2011, 19:09:05 »

Александер, дружина твоя - супер господиня :good Як тільки в інтернеті - одразу на її сторінку з рецептиками  заходжу. В Юлії Висоцької серйозна конкурентка  ;)  Ти якось писав про свинину на грибній подушці в листковому тісті. Щось не змогла рецептик знайти :( Якщо не тяжко скинь будь ласка :)
Записаний

Sunny

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +181/-0
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 583
  • Останні відвідини:
    31 Травня 2019, 13:52:21

Готуємо їсти
« Прочитано #253 : 12 Січня 2011, 09:49:43 »

свинина Посмішка http://lubany-b.livejournal.com/99532.html
рецептик свинини взяла. але дякую за сирник з цього ж сайту. ну дуууууууууууже було смачно!!!!!!!!!!
Записаний

advokat

  • Модератор
  • *
  • Карма +722/-1
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 2145
  • Останні відвідини:
    20 Вересня 2017, 23:20:40

    Звідки: Івано-Франківськ
Готуємо їсти
« Прочитано #254 : 13 Січня 2011, 11:11:12 »

свинина  http://lubany-b.livejournal.com/99532.html
Чи потрібно лист змащувати якимось жиром перед тим, як класти на нього тісто зі свининою?
Відповідь від: 13 Січня 2011, 11:09:48
але дякую за сирник з цього ж сайту. ну дуууууууууууже було смачно!!!!!!!!!!
Я якраз біжу в обід за продуктами для сирника з горішками :)
Записаний

Sunny

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +181/-0
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 583
  • Останні відвідини:
    31 Травня 2019, 13:52:21

Готуємо їсти
« Прочитано #255 : 13 Січня 2011, 13:35:52 »

Я якраз біжу в обід за продуктами для сирника з горішками Посмішка
от саме цей сирник і пекла! молодець. але ще родзинки дала до сиру. куди без них? :)
Записаний

advokat

  • Модератор
  • *
  • Карма +722/-1
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 2145
  • Останні відвідини:
    20 Вересня 2017, 23:20:40

    Звідки: Івано-Франківськ
Готуємо їсти
« Прочитано #256 : 13 Січня 2011, 15:00:17 »

 :evil блін, такий перець дорожезний став, капєц, а я вже всі запаси сирої аджики "знищила".))))
Записаний

Рибка

  • Модератор
  • *
  • Карма +962/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 2922
  • Останні відвідини:
    11 Липня 2020, 23:31:29

    Звідки: Калуш
Готуємо їсти
« Прочитано #257 : 25 Січня 2011, 14:58:07 »

Ну як на перший раз то пиріг вдався :)
Відповідь від: 25 Січня 2011, 14:57:35
Давай, я тебе запрошу на свою піццу...
давай в Італію ;)
Записаний
І все буде добре, для кожного з нас.  І все буде добре, настане наш час.

Люся

  • Ветеран
  • *****
  • Карма +408/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 1149
  • Останні відвідини:
    01 Березня 2019, 15:47:14

    Звідки: Хотінь
Готуємо їсти
« Прочитано #258 : 25 Січня 2011, 15:16:41 »

давай в Італію
це не так уже і важко, як ти думаєш...  ;)
Записаний
"Готовность индивидуума в любой момент превратиться в вооруженную оппозицию определяет степень его социальной полноценности. Чего можно ожидать от нации, когда в мужчинах воспитывают комплекс вины за естественное желание потрогать парабеллум? Ничего, кроме покорности тупого стада." Г.Водичка

Рибка

  • Модератор
  • *
  • Карма +962/-0
  • Offline Offline
  • Стать: Жіноча
  • Повідомлень: 2922
  • Останні відвідини:
    11 Липня 2020, 23:31:29

    Звідки: Калуш
Готуємо їсти
« Прочитано #259 : 25 Січня 2011, 16:08:08 »

Я знаю що не важко :)
Записаний
І все буде добре, для кожного з нас.  І все буде добре, настане наш час.